Модата Zadig & Voltair представя небрежен и артистичен младежки шик, а нейните колекции са модернизирана класика – със свободен дух и рок настроение. Френската модна къща е създадена през 1997 г. от Thierry Gillier в Париж. Марката налага нов начин да носим пуловера с тениската-икона и реиновира трикотажа – оръфан, колосан, неструктуриран и с огромен размер, с видими шевове, груби ръбове и слоеве. Има само едно правило – да бъдеш себе си! Това е модният манифест на Zadig & Voltair.

Zadig & Voltairе

Дръзкият дух, направил революция в модата с посланието за лесен шик и рок стил, се пренася и в ароматните творения на Zadig & Voltaire, които носят ДНК-то на марката като „второ аз“ за Нея и за Него. Противоположностите се привличат – графично настроение в бяло и черно, Нейният и Неговият! Уханията представят съчетание на скъпоценни суровини. Всяка нотка е декларация, олицетворяваща небрежния шик – стил на марката. Връхните акорди отразяват силната и отличителна персоналност и поставят тона с жасмин за Нея и цитруси за Него. Хармоничността е постигната чрез кестен и тамян. Присъства и сладка ванилия. Оставят след себе си ароматната следа на сандалово дърво, пристрастяващият подпис на Zadig & Voltaire.
Бутилките в женствено бяло и мъжествено черно откриват перфектният баланс в непредсказуемото. Правилата на традиционните аромати се разбиват. This is HER! и This is HIM! създават напрежение и разказват истинска история за алхимията на вечно млада двойка в игра на светлини и сенки.