На 5 ноември 2022 хотел Hyatt Regency Sofia ще се превърне в сцена на любовта и разкоша! Любов, събрана на едно място и разкош, на който ще се насладят тези, на които им предстои сватба. Премиерата на Сватбен Брънч България – „Четири стихии“ е спектакъл от нов тип с елементи на сватбено шоу, на границата на различни жанрове – съчетание от музика, светлина и истинско шоу на сцената, чрез което бъдещите младоженци ще се запознаят с всичко необходимо за идеалната сватба.
Гостите ще могат да се запознаят с авторитетни специалисти в сватбения бранш и да получат есенцията на важното, в духа на подготовката за тържеството.
Тръгвайки от предварителната организация, няма как да подминем визуалното представяне – дискусията с едни от най-изявените фотографи и видеографи. Наслада за сетивата ще бъдат демонстрации на бутикови торти, ревю на сватбени рокли и мъжки костюми, наред с шоу-програми, артисти и изпълнители.
И всичко това, на фона на декор, който подчертава луксозната и празнична обстановка на партньора и домакин на събитието – хотел Hyatt Regency Sofia.
Очакват ви изненади от сърце, но и такива, на които човек не би могъл да устои. За да бъде изживяването пълно, една от бъдещите Брънч булки ще си тръгне със своята сватбена рокля – подарък от организатора и част от специалните комплименти на събитието.
Какво да очаквате от луксозното издание на
Сватбен Брънч България 2022?
 Режисьорска сватбена церемония от Мая Петкова и печат със звездичка на церемониалния формат, който организатора въвежда за пръв път на подобно събитие.
– Божествена флористика, декор и полиграфия.
– Видеография „Сватбено кино“ и Фотографията като част от незаменимите спомени.
– Впечатляващи светлинни ефекти, които могат да бъдат и част от вашата сватба.
– Кулинарни изкушения под формата на брънч и напитки за всички гости.
– Обмен на опит и безценни знания между бъдещите булки в тематични дискусии.
– Ревю на най-новите дизайнерски модели булчински рокли на един от водещите бутици и представяне на  ВИП клас мъжки костюми. На подиума, ще се разходят впечатляващи модели и звезди на родния шоу-бизнес.
– Нейно величество сватбената торта ще нокаутира всеки, който още не е опитвал гурме десертите на един от прогресивно развиващите се pastry бутици у нас.
– В по-деловата част, ще се говори за отделните аспекти на сватбата и сватбения ден.
– Въпроси могат да бъдат задавани по време на специален блок за целта, както и на афтър партито в Лофта на хотела, който пленява с атмосфера и 360-градусова гледка в сърцето на София. Там ще продължат и неформално разговорите на по питие в компанията на прекрасни изпълнители и декор.
Има и още, но почакайте!
Екипът на организатора е щастлив, че може да представи по подобен начин сватбената култура в България, наред с всичките си партньори. Неформално. В духа на така дълго чаканата сватбена атмосфера. Повечето изненади ще бъдат обявени на самото събитие, за да се насладите на послевкуса на атмосферата, защото единственото обещание е, че Сватбен Брънч Бъблгария – „Четири стихии“ ще се запомни!
Не забравяйте – 5.11.2022, хотел Hyatt Regency Sofia, начало – 13:00 ч.  Входът е свободен.
Присъствието си можете да заявите до 20.10.2022, само чрез записване във формата за регистрация https://forms.gle/rMiR2oUixbd32rPTA, на страницата на Сватбен Брънч България или на телефоните за връзка с нашия екип от организатори: +359 888277793, +359 885782603