Колекция 2022 на световноизвестната дизайнерка Вера Уонг бе представенa в България в бутик Bridal Fashion – официален представител на марката у нас. Дизайнерката, сътворила тоалетите за сватбите на Марая Кери, Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Алиша Кийс, Гуен Стефани, Дженифър Гейтс, Челси Клинтън, Ким Кардашиян и много други е изпратила специално за булките на Bridal Fashion рекламна колекция, която бе представена от реални клиенти и приятели на столичния бутик пред бъдещи булки, които  самите те са поканили.Тази практика е въведена преди 10 години и идеята е да се покажат тоалети от дадена колекция пред определен кръг клиенти в една по-приятелска атмосфера на място в конкретния бутик.

По време на периода на trunk show-то – до 31.03.2022 г., e предвидена и специална отстъпка от 20% от цените на наличните рокли с етикет Vera Wang. Към тази промоция се включват и други бутици – партньори на Bridal Fashion, като SSG, Desizo Monni, Gallerato с аромати за събития Locherber Milano, Delirium Exclusive, които дават също 20% отстъпка на булките, закупили булчински рокли на обичаната в цял свят дизайнерка.

Рокли на Vera Wang представиха:

Гергана Ташкова – бизнесдама, собственик на Mars Armor, приятел на Bridal Fashion, носител на много награди за бизнес, като последната бе и за стил – Fashion Styling на Code Fashion Awards. Гергана Ташкова блестеше на церемонията с тоалет на Bridal Fashion. Тя представи божествената Claudine, в съчетание със светло лилави ръкавици от естествена стреч кожа също на Vera Wang. Фина черна тиара с бели перли допълваха ансамбъла.

Елена Караколева – Мисис България, Мисис Европейски Съюз, бизнесдама, лице на Bridal Fashion, представи Helene – една феерия в стил „Принцеса“ с иновативна корсетна част.

Йордана Димитрова – Мисис България, бизнесдама, създател на академия за личен стил и етикет „Великолепната жена“ сияеше в Elise – рокля от копринено микадо в А-силует, подчертана талия и ефирни ръкавици, пришити към самата рокля, в съчетание с черна тиара с бели перли.

Рени Йорданова – бизнесдама, интериорен дизайнер, представи „фешън“ рокята Denisse – нежен и елегантен модел от копринен креп, подходящ както за сватби на открито, така и за такива в по-тесен кръг от гости.

Полина Ташкова – топмодел, булка и модел на Bridal Fashion, e в любимия модел на Vera Wang – Giselle. Разкошна тиара от черни кристали Swarovski и черни кожени ръкавици допълват тази извайваща тялото елегантност от микадо и копринена органза.

Напитка на Trunk Show – шампанско Vauve Clicquot, Mum, кетъринг – ресторант „Porto Maltese“, сладкарници „Неделя“. Аромат на събитието – Kyushu Rice Locherber от Gallerato. Роклите с етикет Vera Wang са за булките, които обожават модата, не се страхуват да експериментират, самоуверени са и имат собствено чувство за стил.

Снимки: HIL!FE