Колекция 2022 на световноизвестния дизайнер Вера Уанг съвсем скоро ще зарадва и българските булки. Дизайнерката е подписала 10 годишен договор с испанския бранд Pronovias, с който  Bridal Fashion работи с ексклузивни права за марката вече 14 години.

Вера  Уанг е създала булчинските рокли на Виктория Бекъм, Марая Кери, Алиша Кийс, Ким Кардашиян, Сара Джесика Паркър и много други холивудски звезди и булки, които харесват смелият и нестандартен стил.

Дизайнерката включва в новата колекция 60 булчински и 60 официални рокли, които ще носят уникaлният моден код Vera Wang.

Тоалетите се изработват от най-фините луксозни материи, специално създадени за  неповторимия дизайн на марката.

А–силует, glamour стил,  „Принцеса“ и модерна ефирност се създават за уникалната булка, която ще остави незабравим спомен с визията си на сватбения ден.

Впечатляващи са и аксесоарите – черни и бели ръкавици над лакътя, ръчно изработени цветя в тъмно лила, пера като от жар птица и масивни тиари – истинско произведение на ювелирното изкуство.

Официалните тоалети са също толкова изискани, модернистични и специални.

Колекция 2022 на Vera Wang ще бъде представена през месец октомври и ще се предлага на най-добрите цени в света, поносими за голяма част от булките в България.