Вселена TEILOR

Почти четвърт век традиция, над 50 магазина и безброй усмивки – бутиците на семейната компания TEILOR озаряват моментите от живота и празнуват идентичността. В превод името й означава „Липи“ и въплъщава страстта към бижутата, защото деликатните цветя и уникалния им аромат перфектно отразяват марката TEILOR.

Стилът TEILOR

Класически и вечни бижута с перфектен дизайн, създадени да издържат – така ювелирната компания  споделя страстта си към диамантите и скъпоценните камъни. Всяко бижу устоява във времето и става свидетел на различните моменти. Независимо дали е на границата между дискретно и пищно или елегантно и модерно, то подсилва личността на човека, който го носи.

Сватбена колекция TEILOR

Понякога, дори в средата на ежедневието, любовта ни предлага приказка. Това е твоята приказка. Отне много време, но стигна до тук. В този момент ти си повече от себе си. Ти си просто блестяща.

Обичаш с обич, която е повече от любов. Любовта, която чака на мястото, към което никой не гледа. Ти каза Да. Вечното ДА.

Всички сме различни, но това, което ни свързва, е уникално: подсъзнателното докосване, начинът, по който общуваме без думи. И пеем без ноти. И се усещаме без дори да сме на едно и също място.

Сватбената колекция на TEILOR е за безценните мигове – означава любов и се превръща в бижу, което оживява по зрелищен начин с уникалните моменти на клиентите на марката. Годежните пръстени и брачните халки, отговарят на изискванията на всяка двойка и придадват блясък на най-важните случаи в живота.

Годежен пръстен TEILOR

За перфектното предложение за брак, открийте годежния пръстен, който ви подхожда от колекцията на TEILOR – от бяло злато, с диамант, пръстени със сапфир, от жълто злато, със смарагд или цирконий. Пръстените със скъпоценни камъни от колекциите, които марката предлага, съблазняват чрез елегантност и изтънченост. Изразяват почит към любовта и елегантността, превърнати във вечни бижута.

Годежен пръстен от 18К бяло злато със 27 диаманта 1ct:
https://www.teilor.bg/g-d-z-n-prist-n-t-18-bjal-zl-t-sis-27-di-m-nt-1ct-101053.html

Когато изберете перфектният годежен пръстен, вече знаете отговора. Чувствате го. Той е този, който носи сълзи от щастие. Пръстенът остава символ, който представлява любовта, който обединява и създава ценни спомени. Това е пръстенът, от който започва цялата история.

Годежен пръстенв 18K жълто злато с диамант 0.3ct.:
https://www.teilor.bg/g-d-z-n-prist-n-v-18k-zilt-zl-t-s-di-m-nt-0-3ct-t-gl-2-25-102378.html

Колекцията от годежни пръстени на TEILOR се откроява със сложната натура на всеки един модел, инкрустиран с диаманти. Натура, извираща от играта на занаятчии, които успявят да подчертаят елегантността. Специалният блясък на естествените диаманти се подсилва от творческата и универсална настройка и сертификатите GIA или De Beers, завършващи цялата творба, която съблазнява с визия.

Брачни халки TEILOR

Пръстенът е завинаги. Историята започва с перфектното съвпадение. И тъй като всяко признание в любов е уникално, златните брачни халки TEILOR могат да бъдат персонализирани, превръщайки се в символ и на съдбата ви като двойка.

TEILOR е най-добрият избор, когато се сетите за незабравим годежен пръстен или уникален чифт брачни халки. Клиентите на марката оценяват автентичните скъпоценни камъни,  инкрустирани в красиви и оригинални бижута. Персонализирани сватбени пръстени, блестящи диамантени обеци, изискани колиета и класически копчета за ръкавели за господата – всички тези бижута надхвърлят границите на красотата. Тъй като всяко бижу има история, то създава настроение и ви кара да се чувствате специални.  Творчество, енергия, жизненост. Затова става дума в тази колекция.

Брачните халки TEILOR са изработени от бяло, жълто или розово злато, 14K или 18K и могат да бъдат украсени с цирконий или диаманти, в зависимост от вашите предпочитания. Уникалните сватбени пръстени TEILOR ще бъдат с вас всеки ден, светъл и ценен спомен за най-специалното събитие в живота ви.

TEILOR България

Чрез своята стратегия TEILOR се обръща към всички категории и възрасти, като междувременно е източник на непрекъснато вдъхновение за бъдещите поколения. Тяхната мисия е да се превърнат в най-изненадващата марка бижута в Европа. През 2019 г. отворят първите два международни магазина – в България и Полша. През 2021 г. продължават своето разширяване и стартират 2 нови магазина в София. Създават и съвършено пътуване между офлайн и онлайн среда със стартирането на www.teilor.bg

За TEILOR предстои и по-нататъшно международно разширяване. В България може да ги посетите в 3-те магазина в София: Paradise Center, Serdika и The Mall. Също така може да се запознаете и виртуално с колекциите в уебсайта на марката, за да откриете страхотни бижута: www.teilor.bg