Един от най-желаните световноизвестни дизайнери и водещ на предаването “Say Yes to the Dress”по американската телевизия TLC – Ранди Феноли, представи колекция от булчински рокли 2021 в Амстердам.

През месец ноември 2020, Hello Beautifu 2021 и Say Yes to the Dress ще зарадват и българските булки, за които ще бъде организирано специално шоу с участието на Ранди Феноли. Неговото звездно име е новото допълнение в предложенията от топ имена в световната мода, които ви очакват в бутика на Bridal Fashion.

Новата колекция на дизайнера-шоу звезда е създадена с премерена изисканост, като са използвани най-фините материи, специално създадени бродерии и дантели. В нея са включени голям избор от иновативни стилове и разнообразни силуети, тъй като дизайнерът “улавя” уникалността на всяка булка и предлага подходящия за нея рокля – от приказна принцеса, през традиционна и класическа, романтична до супер модерна в Glamour стил.

„Всичко започва от роклята” – казва Ранди Феноли, който за около 30 години е консултирал стотици хиляди булки, всички до една – уникални. На тях е посветена и специална колекция – Celebration Collection 2021, която изразява страстта, любовта и креативността на дизайнера през всичките тези години.