Брилянтин, Бургас  представя световния моден бранд Sherri Hill. Това е не просто марка, а емблема за висок стил и класа! Топ дизайнерът Шери Хил въплащава всичко красиво в едно – елегантен дизайн и линия. 

Отразявайки последните модни тенденции, роклите в Колекция 2021 на американската дизайнерка отново не изневеряват на характерния за марката почерк – стилни, красиви и едновременно практични.

Всеки модел е едно своебразно модно бижу, вплело изящна материя с игра на багри и цветове, в конфигурация с кристали Swarovski, пайети и перли.

Богатата цветовата палитра в нежни нюанси допълва великолепно колекцията. Въпреки трудното време, в което живеем, съпътствано от пандемичната ситуация, голям брой абитуриентки откриха и закупиха своята невероятна рокля за вънуващия ден, правейки перфектиния си избор от новата колекция на известната дизайнерка.

Брилянтин с гордост  заявяват, че много прекрасни дами от България и извън пределите й, притежават рокли, закупени именно от тях. Смело може да се каже, че това е мястото, където съвременната и динамична млада дама по безапелационен начин пресъздава  визия, съчетаваща елегантност, финес и звезден блясък.

Разгледайте още предложенията тук: https://briliantin-agency.com/portfolio/rokli/