Най-новият бранд в булчинската мода – Roberto Cavalli Bride, ще зарадва бъдещите булки, които обожават тоалетите на знаменития дизайнер от Тоскана. Марката е представена в България ексклузивно от Bridal Fashion и през месец септември ще бъде презентирана с тематично ревю и trunk show. Красивите haute couture тоалети са изработени изцяло от естествена коприна, специално създадени френски и венециански дантели с флорален и анималистичен принт в супер елегантен силует – запазен почерк на дизайнера.

Първата капсулна булчинска колекция на Роберто Кавали за 2020 година се отличава с техническа перфектност,  майсторство и изчистени линии. Верен на своя перфекционизъм и отличително know how, дизайнерът  лансира корсетни конструкции, които скулптурират тялото, долни части в прав или клош силует, с акценти като цепки и умерена асиметрия при раменете за още повече елегантност. Всяка рокля е с красива миниатюрна брошка с кристали Swarovski, изобразяващи логото на марката.

Булката според Роберто Кавали излъчва увереност, блясък, съблазън. С елегантност и грация, тя се движи както по червения килим, така и до олтара  в църквата.