Колекция AURA Пролет/Лято 2024 на Стоян Радичев е въплъщение на модерна романтика и нестандартна елегантност. Изтънчена и смела, впечатлява с перфекционизъм в детайлите. Съчетава класически чар с модерни елементи, като предлага разнообразие от дизайни – от изчистени линии до сложни орнаменти и декорации. Всяка рокля е създадена с мисъл за уникалността на дамите, като акцентира на комфорта и изискаността. Независимо дали предпочитате рокля с дълбоко деколте, гол гръб или пък деликатно украсена с фини бродерии, колекцията предлага нещо за всеки вкус.

Женствена, дръзка и съблазнителна рокля с ръчно украсено деколте с блестящи перли.

Пищна „Принцеса“ с пола от многобройни и нестандартно подредени тюлени харбали в комбинация с извайващ корсет.

Елегантна „Русалка“ с оформящ корсет и пола със сексапилна цепка в съчетание с прозиращ буфан ръкав и нежна перлена украса.

Ексклузивен модел от луксозна дантела с дизайнерско решено деколтето, придаващо уникалност и индивидуалност на роклята.

Екстравагантен оригинален корсет с дълбоко деколте като пеперуда с ръчно изработени форми и украса, в съчетание с пищна пола от многопластов тюл.

Рокля с пола на етажи с флорална декорация от 3D цветя, бляскави перли и фин тюл в съчетание с корсет от сложни ръчни бродерии с пайети и мъниста.

Романтична „Русалка“ с елегантен гол гръб и дълбоко деколте. Прозрачността в долната част е прикрита с 3D дантела. Моделът е 2-в-1 и се предлага с обемна пола за официалните церемонии.

Изкушаваща „Русалка“ за смелата булка с екстравагантно деколте, гол гръб, прозираща долна част с харбали от органза и пера и уникално подредена фина дантела.

Романтичен модел с прозрачна пола в А-линия и корсет с изящно женствено деколте с 3D флорална украса.

Дизайнерски модел в силует „Принцеса“ с разчупеното деколте, изработено от сложни ръчни бродерии с мъниста и пайети. Пищната пола е с харбали и цепка.

Стилна рокля с оригинално дизайнерско решение в изчистена линия и деликатна украса, наподобяваща цвете.

фотограф: Ивайло Станев-Alvarez
асис тент и студио: BOX Studio
модели: Екатерина Свечева, Камелия Иванова,
Симона Дончев, Елена Васи лева
грим: Преслава Великова

Разгледайте цялата колекция AURA: https://radichev.com/collections/aura

ШОУРУМ: „Горниводенско шосе“ 81, Асеновград
БУТИК: ул. „Марица“ 11, Асеновград
За запазване на час за проба: 0877 100 687