Pronovias отново впечатли с уникално шоу, на което представи колекция Wish 2018. Над 2000 гости  – световни знаменитости и официални представители на марката, сред които Анелия и Костадин Петкови от Bridal Fashion, се възхитиха на новите творения на креативния директор на фирмата – Ерве Моро.

Световни топмодели като Роми Стрийд, Синди Бруна, Марта Хънт и Аня Воскресенска дефилираха около уникален фонтан “на желанията”, позициониран в средата на огледалните подиуми.Подобно на известния каталунски скулптор – Гауди, вдъхновението на Моро за тази колекция идва от водата – нейното движение, блясък и “звук”.

Силуетът е изчистен, а фигурата е подчертана по възможно най-добрия начин с много финес и фантазия. Голи гърбове са покрити с нежен тюл, пришит с елементи от френска дантела и кристали, подчертаващи талията и деколтето, често с V-образна форма. Впечатление правят и ръчно шитите рокли с техника “фаберже”, по които танцува диамантения блясък на кристали и  перли. Използваните материи са естествена коприна, органза с копринен състав, микадо и марабу, придаващи обем и движение на моделите. Креп Monique, заедно с еластичния копринен сатен оформят фигурата. За финалният модел Riva са използвани 30 000 кристала  Swarovski и 400 часа ръчен труд – един истински шедьовър в историята на булчинската мода.