Pronovias изненада с оригиналeн и запомнящ се моден спектакъл в Барселона, официалните си представители от цял свят. Топмоделите- Синди Бруна, Бланка Падиля, Мария Боргес, Девон Уиндзор представиха тоалетите върху звезден подиум, а Далина Арекион събра погледи “летейки” във въздуха с финалната рокля за 2020 г. Креативният директор на марката – Ерве Моро, този път е вдъхновен от големите художници Моне и Ван Гог. Дизайнерът се връща към своето детство в Ница и спомените от музея „Марк Шагал“, пресъздавайки неговата вселена от творби в колекцията 2020 на Pronovias. Резултатът е звездни следи, изгряващи луни и птици, които сияят върху булчинските рокли с имена Milkyway, Equilibrium, Red Star, Rocket, Star Shine, a инициалите на младоженците по желание могат да бъдат избродирани върху тоалетите в сребристо или златисто.

Колекцията се отличава с иновативни кройки и модерни материи като “креп кутюр” и специално създадени френски дантели, които извайват тялото. Целта е да се постигнат максимална лекота и комфорт, дори и при по-обемните силуети, за да може булката да се движи с грация и елегантност в най-прекрасния си ден. Интерес предизвикаха и ансамблите в две части – тип “смокинг”, както и гащеризоните с футуристичен дизайн и много финес.

Впечатляваща е и новата колекция от официални рокли – Party Edit 2020, също подчинена на звездната тенденция. Леки, бляскави и преливащи в цветове материи, кристали в спектрална конфигурация и полу буфан ръкави са акцентите при официалните и абитуриентски рокли за 2020 г. Цветовете са бляскави – сребристо, златисто, тъмно синьо, черно и кометено червено.

Колекции 2020 се очакват през м. октомври в Bridal Fashion – официален представител на марката за България, а наличната 2019 ще бъде на специални цени.