Всяка снимка в сватбената фотокнига разказва история и потапя в наслада от спомени. Pixi Photobooks (https://pixiphotobooks.com) е перфектният начин да организирате любимите си фотоси онлайн в печатни фото книги, директно от компютъра или от мобилния си телефон.

В нашето дигитално съвремие, с напредването на смарт фотографията, снимките са се превърнали в ежедневен начин на комуникация. Но има някои от тях, които заслужават да бъдат съхранени за по-дълго, отпечатани и споделяни отново и отново!

Pixi PhotoBooks ще ви помогне да оставите „писана“ история, независимо дали е от кратък миг, като усмивка в парка или от специален момент, като сватбения обет, израстването на децата, ваканциите… Наслаждавай се на малките моменти и съхранявай спомените си!

Трябват ви само няколко минути, за да ги организирате във фото книги онлайн! Може да ги подредите от компютъра, таблета, дори и от мобилния си телефон, а от Pixi PhotoBooks ще ги отпечатат и ще ги доставят директно до вашата врата!

На всяка страница може да включите колаж с от 2 до 9 снимки. Възможността за добавянето на текст позволява да поставите всякакво послание – забавен коментар, пожелание, цитат. За по-креативните има допълнителни способи за колажи, декорации, рамки и стикери, за да творите с фантазия!

Премиум серията представя безупречно качество – фотографска хартия, печат по специална технология, гарантиращи наситени цветове, матиращ ефект, без отблясъци и надрасквания. Фото книгата е прекрасен подарък за любим човек или начин, да зарадвате самите вас! В сайта на Pixi PhotoBooks.com се предлага и Ваучер за подарък за фото книга – лесна и чудесна идея за сватбен подарък, с който младоженците ще могат сами да подредят своята фото книга, по собствен дизайн. Срокът на валидност е 1 година.Читателите на сп. Булка могат да се възползват от специална оферта  – 15% от Pixi PhotoBooks с промо код за отстъпка: PIXIBULKA! Предложението е в сила до края на 2023.

Фотограф на сватбената фотосесия: Петър Бегов