„Paloma Fashion“ представи своята нова колекция от сватбени и официални тоалети „Одилия“ на 20 февруари 2020 г. в хотел Балкан, а нейно лице бе Марта Петкова – прима  балерината на „Националната опера и балет“. Танцувайки с финес под звуците на вечния Чайковски, превъплътена в героинята Одилия, тя даде началото на  модния спектакъл. Въздействащият танц на примата беше специален комплимент към всички гости на ревюто – като символ на грациозност и изящност, които определят и новата колекция на сидайнер Поля Кинова, чието вдъхновение е именно Одилия.

С магнетизъм и харизма, само както тя го умее, дългогодишното рекламно лице на марката – Гери Дончева, откри дефилето като взриви залата с аплодисменти. Специално участие на сцената бе отредено и на Петя Велкова – топ модел и управляващ партньор в Goto Jewellery and Diamonds, която дефилира с една от най-емблематичните рокли от новата колекция  на талантливата дизайнерка, за да закрие представянето на официалната линия тоалети. Роклята е ярък израз за силата на жената през погледа на ято птици. За да полетят, те разперват своите криле и безгранично покоряват нови върхове.

Моделите от двете теми се отличават с елегантна линия на силуета, прецизни кройки и оригинални идеи. В основата на всеки тоалет е съчетанието на дълбоки деколтета и изразителни перфектно подчертаващи линията бюстиета. Сред акцентите в колекцията са романтика, шик, дантелени мечти, пера, тюл, бохо елементи и нетипични цветове. Силуетите са много разнообразни, а материите богато орнаментирани, с ефектни декорации и магнетични съчетания на цветове. Безупречната ръчна изработка и съвременен стил дефинират последните модни предложения на „Paloma Fashion“.

Истинско произведение на изкуството бе финалната сватбена рокля, по-различна от всякога и във всеки детайл. Създадена специално за събитието, тоалетът – картина е шедьовър и пресъздава любовта и красотата на живота. Ръчно рисувана коприна от гост художника Силвана Пападами оживява пред погледа. На фона на изгряващото слънце с раждането си от пепелта, феникса е птицата, която символизира вечното възраждане, неугасващата страст към новото начало, предизвикателството и дързостта. Любовният танц между двете птици подсказва за нуждата от близост и огън в сърцата на хората. Феникс – мистичната  птица на края и на новото начало, е сияйна и блестяща, толкова вдъхновяваща и възраждаща!

С ревюто на  „Paloma Fashion“, превърнало се в ежегодно събитие, Поля Кинова отбеляза и 15 години творческа дейност. Дизайнерката споделя: “Малките неща са безкрайни по своята значимост. Красивите моменти от живота са най-ценни, правят го стойностен и осмислят новия ден!“ С колекцията „Одилия“ тя призовава: “Започнете нещо ново, бъдете дръзки, изпълнете мечтите си, надхвърлете ги и бъдете смели…“.

Снимки: Цветелина Делийска