Интелигентността на природата е ненадмината и винаги е влияела на визията за красота на CHANEL. Колекцията N°1 DE CHANEL е ново поколение екологично отговорни формули, включващи грижа за кожата, грим и ароматен спрей.

В основата на тази холистична линия против стареене е уникалната ревитализираща сила на червената камелия. Цвете, което е с необикновена енергия.

Екстрактът от червена камелия е насочен към първите 5 признака на стареене и поддържа жизнеността на кожата. Маслото от червена камелия осигурява комфорт и помага за поддържане на бариерната функция, докато водата от камелия оставя кожата свежа.

N°1 DE CHANEL се стреми да сведе до минимум въздействието си върху околната среда с устойчиво разработени формули, които съдържат до 97% естествено извлечени съставки. Всеки продукт е поставен в екологично чиста опаковка за намален въглероден отпечатък. Гамата включва 11 отличителни формули, които предлагат безпрецедентна сетивна привлекателност, както и ефикасност. Предлага почистващ лосион, кадифен крем за лице и очи, серум, хидратиращ ароматен спрей и грим предложения с фон дьо тен, червило и руж.