Като пионер в обогатената с масла козметика, Moroccanoil създаде световен шум около аргановото олио с оригиналът Moroccanoil Treatment. Партнирайки си с музикалния конкурс Евровизия, отдаваме почит на артистичността и индивидуалността.

Да се осмелиш да бъдеш себе си,

Да се се осмелиш да бъдеш истински…

Да бъдеш Оригиналът.

Сетът Moroccanoil Be an Original чества уникалния дух на всяка страна, участваща в конкурса Евровизия. Тази година, той ще се проведе в Торино, Италия. За да отпразнува събитието, марката създава индивидуална кутия за всяка държава, украсена с нейния флаг и послание за „Успех!“. Подкрепете България и духа на оригиналността с този специален лимитиран комплект!

 

MOROCCANOIL TREATMENT

В грима, базата е от ключово значение за безупречния вид. Във време, в което не съществуваше такъв продукт в грижата за косата, Moroccanoil се отличи и запълни тази празнина с продукт, създаващ перфектното платно за всеки стайлинг и предизвика революция в бюти индустрията. Емблематичен Moroccanoil Treatment е перфектната основа в грижата за косата. Неговата високо ценена патентована формула е определяна като  „може би втората най-ценна тайна формула в света” от водещата на новините по CNN Ерин Бърнет.

Всеобхватно, с едновременно стилизиращи и подхранващи свойства, Moroccanoil Treatment е първата стъпка на всички стилизиращи и салонни услуги – един продукт, който създава дълготрайна гладкост, улеснява стилизирането и намалява времето за изсушаване на косата. Заблестете като звезда! Само едно нанасяне на Moroccanoil Treatment увеличава блясъка на косата с до 118% (според независимо проучване).

Вдъхновен от Средиземноморието, брандът Moroccanoil оживява чрез иконичния тюркоаз и емблематичен аромат, за екзотично пътешествие, което транспортира сетивата. Оригиналният Moroccanoil Treatment е пионер в областта на обогатената с масла козметика и създаде световен шум около аргановото олио. В сърцето на бранда е общността от стилисти, които продължават да са вдъхновение за Moroccanoil и те създават ефективни и лесни за употреба продукти. И днес, целта остава същата – да продължават да са иноватори в света на красотата,   за да оставят следа.. Продуктите за коса и тяло на Moroccanoil се предлагат в над 70 страни в цял свят.  Достъпни са във високия клас салони, спа центрове и онлайн.

Посетете Moroccanoil.com за ежедневно вдъхновение, последвайте @Moroccanoileu в  Instagram, абонирайте се за бюти уроци в YouTube или ги открийте във Facebook!