Новата колекция атрактивни булчински рокли „Lovely“ за моден салон Mon Amour вече ви очаква в столичния бутик на ул. Г. С. Раковски 86 А – точно срещу Операта.

Моделите от колекцията съчетават женственост и романтика. Дълбоки деколтета и запленяващи голи гърбове, изобилие от миниатюрни цветя, безупречни корсети, многообразие от дантели, ефирен тюл и различни извайващи силуети, с които може да влезете в образа на „Принцеса“, „Русалка“  или „Римска богиня“. На особена почит е и А-линията. Независимо какво ще изберете, ще се потопите в комфорт и лекота, ще усетите прегръдката на вълшебни материи. Акцент при булчинските рокли са ръчната бродерия с 3D ефект, деликатния кристален блясък на тюла, който флиртува със слънцето и умелата игра от съчетаването на най-фини тъкани.

За проба и консултации е необходимо предварително да уговорите час на тел: 0888 60 30 62. В „Mon Amour“ работят само с по един клиент, който може да бъде придружен от един близък. Пробите са безплатни, а ако се налага корекция на наличен модел, тя става в рамките на няколко дни.

В Модния салон ще откриете още сватбените и официални тоалети на дизайнер Поля Миланова, както и модели на световно известните марки VENUS, Avenue diagonal, PHOENIX и още няколко бранда.