MF-page.inddС палитрите Masterpiece Nude Palette на Max Factor ще постигнете перфектна и елегантна нюд трансформация. Подчертайте погледа си, освежете класиката и нека красотата бъде с вас!

Новите палитри Masterpiece Nude Palette  идват в две разновидности – Golden Nudes и Cappuccino Nudes. Всяка от тях включва по 8 цвята. Опитайте различни визии, за да изберете най-подходящата за вас!

Нюанси
Подходящи за всеки тен на кожата, двете палитри представят от светли към тъмни нюанси, което ви дава възможност да експериментирате със сливането на цветовете и контура на очите си, за да постигнете една изискана нюд визия.

Контур
Всяка палитра съдържа смесица от перлени и матови тонове, което позволява да се оформи контура на окото и да се подчертае добре погледа. Тъмните нюанси изразяват нежно  линията на окото.

Формула
Копринено нежната формула с изпечена текстура е с висока концентрация на пигменти и перлени частици. Предлага наситен цвят и изключителен блясък. Обогатена е с емулсии и полезни за кожата съставки. Сенките предлагат равномерен цвят и гладкост при нанасяне с изключително траен резултат.

Новият нюд тренд за сезона идва директно от модните подиуми, където Пат Макграт – главен творчески директор на Max Factor подчертава погледа по неустоим начин – с нежни цветове и леки контури, за да получи елегантна нюд визия. Играе с текстура и цветове, блясъкът акцентира и подчертава очите както никога преди. Ето и нейните съвети:

„Акцентирайте с най-перления нюанс от палитрата. Малко блясък може да поставите във вътрешната страна на окото. Ако искате да матирате цвета, добавете капка вода. По този начин експериментирайте и с останалите перлени и матови нюанси за оптимален нюд ефект. Хармоничните цветове са ключът към успешната нюд визия – преливане на различни тонове и нюанси, които да съчетаем с цвета на тена, оформяйки контурите с незабележимо преливане. Опушеният поглед днес има ново измерение с по-бледи тонове, мека форма и овал. За основен тон използвайте натуралните цветове на Masterpiece Nude Palette, но с един тон по-тъмни от тена на кожата ви. Оформете с останалите нюанси в корена на миглите и в страниците на клепача. Матовите нюанси са перфектният избор за нюд визия и оформяне на контура.“