Всяка бъдеща булка мечтае за вълнуващо моминско парти с най-близките си приятелки, за да отбележи една от най-важните крачки в живота си, а именно преминаването към семейния живот. Тази приятна, но и отговорна задача, обикновено поемат кумата и шаферките, които трябва да организират едно наистина запомнящо се моминско парти, което да остави бъдещата булка без дъх. През последните години това начинание стана все по-трудно постижимо предвид различните предпочитания и график на бъдещите булки, и все по-често организаторките бягат от обичайните сюжети с тематични подаръци и обиколки по заведения.

InterContinentalSofia – най-новият петзвезден хотел, намиращ се в сърцето на столицата, предлага едно по-различно изживяване, което ще придаде свеж облик на моминското парти и ще накара бъдещата булка да се почувства като истинска принцеса. Потопете се в елегантната атмосфера на един от апартаментите с тераса с изглед към пл. Народно събрание и Св. Александър Невски, където можете да се насладите на неповторимата гледка към града с чаша шампанско в ръка и в компанията на най-близките си приятелки.

Поглезете сетивата си с изискана вечеря във Floret Restaurant and Bar или изненадайте булката с оригинален коктейл, създаден специално за нея от креативните бармани. И не на последно място, майстор-сладкарите на хотела са създали специална селекция от неустоими сладки изкушения и гурме-сандвичи, които ще направят партито истински незабравимо!

Консултантите на  InterContinental Sofia ще се радват да ви съдействат с всеки един детайл по организацията на моминското парти. Можете да се свържете с тях на: meetings.icsofia@ihg.com или на телефон: + 359 2 9334 515.