Супер премиум испанската сангрия Lolea, е готов за пиене винен коктейл. Прави се с бленд от различни сортове грозде, които се променят с всяка нова реколта. Съдържа 100% натурални съставки и комбинира висококачествено вино, плодове и подправки, с пенливо докосване. Не е пастьоризирана, като по този начин запазва всички органолептични качества на виното. Има нисък алкохолен градус и е подходяща за консумация по всяко време. Перфектна е за освежаване през деня или вечер в компанията на  семейство и приятели.

У нас се предлага 3 вида Lolea сангрия – от червено вино, от бяло вино и от бъз и ябълки.

Lolea №1

Сангрия от червено вино

Вкусна сангрия, направена със средиземноморски цитрусови плодове, качествено червено вино от сортовете Темпранило и Каберне Совиньон с канела и пенливо докосване. Сервира се  в голяма чаша с много лед, парче лимон, портокал и прясна мента.

 

Lolea №2

Сангрия от бяло вино

Тази уникална сангрия се прави със средиземноморски цитрусови плодове, младо бяло вино от грозде Макабео и Шардоне с ванилия и пенливо докосване. Сервира се в голяма чаша с много лед, парче лайм, ягоди и прясна мента.

 

Lolea №3

Бъз & ябълкова бяла сангрия

Нова концепция за коктейли, в която пенливото бяло вино (спуманте) се смесва с бъз и ябълки.
Lolea Brut е с добре балансиран и освежаващ вкус. Сервира се изстудено в голяма чаша с лед, ментови листа и лайм.

 

Всяка глътка гали небцето – подходяща е както преди, така и по време на хранене, на неформална вечеря или на празник, на маса или на бар. Lolea е сангрия, но също така и начин на живот – цяла Вселена, изпълнена със споделено щастие. Синоним на парти и радост, се свърва със забавление.

Със сигурност ще намери място и на сватбения ви кът с напитки, а дори може да ви вдъхнови за тема на сватбата „Точки“, заради очарователната премяна на бутилката си. Всъщност, емблематичната бутилка трябва винаги да присъства в момента на сервиране, за да допълва настроението.