Новата бутикова сватбена колекция на RADICHEV – DAY DREAMS, се отличава с нежност, невинност, приказност, лекота, чистота и феерия. Тя е представена от топ изпълнителката LIDIA, чиято ангелска красота в съчетание с уникалните рокли, показват визията на булката за 2023-та с послание – „Бъдете неземно красива в незабравимия си сватбен ден!“

LIDIA е и лице на новия брой на сп. Булка, позирайки грациозно и загадъчно в рокля с изящен гол гръб на RADICHEV. Моделът е в изчистен силует, линия „Русалка“, нежен и стилен, декориран с нашита дантела.

Има само една дума и тя е разкош. От всичко по малко и нищо излишно. Малко блясък, много пищност, пера в изобилие, стил и елегантност в голяма доза. Тази рокля смело бихме нарекли „перла в короната“ на новата колекция.

Щом има малка черна рокля, защо да няма и малка бяла рокля, и защо тя да не е дори по-впечатляваща? Смело решение за незабравимия ден! Къса, секси, с пера – добавихме и свалящ се шлейф за разкош.

Какво повече може да желаем от една рокля? Добавете само доза дързост от вас за този нестандартен избор.

 

Страст, стил, класа и любов от пръв поглед. Зашеметяващ гол гръб, приковаващ всички погледи, изваян силует до последното перце. Излъчване на неотразима нимфа!

Принцесата от приказките, но в съвременен вариант – малко по-дръзка и доста по-секси! Богата тюлена пола с разчупен дизайн и изящен корсет с отворена предна част, подчертаващ всяка извивка.

Грация, нежност, загадъчност – всичко, съчетано в една рокля със стилен и изчистен силует. Линия на „Русалка“, декорирана с нашита дантела, гол гръб и прозрачни участъци.

Пищни форми, балансирани с изчистен дизайн. Нежна, приказна рокля тип „Принцеса“, която ще ви превърне от малко момиченце в грациозен лебед. Естествените пера по корсета дават усещане за нереална красота, а талията е подчертана от нежен колан с перли и камъни.

DAY DREAM

Дизайнер: Стоян Радичев

Модел: LIDIA

Фотография: И. Станев
MUA: Микеле
Коса: Ивайло Колев
Локация: BOX studio 

www.radichev.com