Само за година Le Rose Perfecto се превърна в един от звездните продукти на Givenchy, а тайната на успеха му се крие зад обвивката от розова кожа с моден завършек на металната призма и гамата от сияйни, лъчисти нюанси, предлагаща хибридна формула, която комбинира грим и грижа за кожата.
Новият член в семейството на иконичния балсам представя течна версия – Le Rose Perfecto Liquid Balm. Като невидим филтър, той подчертва естествената красота на вашите устни, като ги подхранва, хидратира и предпазва от сухота, докато подчертава естествената им красота.

В допълнение към сетивната текстура, тази деликатна течна формула отива отвъд границите на грима. Зад кулисите лабораториите на Givenchy създадоха формула, която е и грижа за кожата, използвайки подхранващо масло от ший, масло от червена боровинка, което придава плътност и хидратиращи сфери хиалуронова киселина. Формулата съдържа и масло от розов пипер за защита и ментол, известен със свойството си да стимулира микроциркулацията и да оставя свежо, изтръпващо усещане.

Този балсам възстановява вашите устни до съвършенство: фините линии са намалени, а устните изглеждат по-плътни и обемни. Незабавното усещане за комфорт и хидратация продължава до 8 часа.
Le Rose Perfecto Liquid Balm разкрива истинската красота на устните. Използван като интензивно лечение, той може да се прилага постоянно за успокоение и подхранване. А за подчетаване на естествените извивки на устните, може да бъде нанасян като топ върху червилото.