SPA DEMETRA предлага на своите клиенти иновативна програма за постигане на така желаните извайващи фигурата резултати, по най-бързия и ефективен начин със системата Laser Slim. Тя намалява мастните натрупвания по естествен начин и скулптурира тялото. Новата технология се справя с най-устойчивите мазнини в проблемни зони като корем, ръце, гръб, палaски, хълбок,  външна и вътрешна част на бедрата и двойна брадичка.

Как работи технологията?

Laser Slim повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им.  Работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, гарантирайки минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима. Laser Shape използва 4 лазерни накрайника с дължина на вълната от 1060 nm, с фокусирано действие върху унищожаването на мазнините. Чрез регулиране на мощността на излъчваната лазерна енергия, температурата на третираната зона достига до 42° – 47°, без да предизвиква никакъв дискомфорт. Така натрупаната енергия в обработваната зона успешно унищожава мастните клетки, без да наранява околните тъкани.

Laser Shape има комплексен ефект:

  • Унищожава мастните клетки
  • Предотвратява нежелано натрупване на телесни мазнини
  • Засилва метаболизма
  • Подобрява микроциркулацията на тъканите и задейства естествените процеси на регенерация
  • Тонизира и стяга кожата
  • Извайва тялото
  • Редуцира целулита

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

Резултатите от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения, за да запазите постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 6 процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Laser Shape да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолазаер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури един път в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулита, обема, който искате да редуцирате или отпускането. При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини, се препоръчва по-продължителна работа  (серия от 24-36) и по-малко разстояние (два пъти в седмицата) между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Липолазаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Може да запишете час в SPA DEMETRA за безплатна диагностика или да разберете коя терапия или процедура е най-подходяща за вас, на телефон: 0885 877 866, www.spademetra.com