Името La Perla е синоним на италианския лукс. От 1954 г. компанията следва развитието на женсвеноста чрез  мода и тенденции в дамското бельо, пазейки страстно традицията на изключителната италианска изработка. От две години марката  пренася обаятелният си стил и в спалното бельо, за да разгърне своята класа и в домашния интериор.

Колекцията на La Perla е изработена в тясно сътрудничество с Fazzini –  изявен бранд в италианския текстилен бранш, за да поднесе изискани предложения от сатенирани  спални комплекти, хавлиени кърпи, халати и наметала с дантелен кант от най-високо качество. В съблазнителни тонове, те са подходящи за първата брачна нощ и живот като на меден месец!

След сложният избор на най-красивата сватбена рокля и зашеметяващите бижута, които представят булката бляскаво и суетно на специалния ден, идва времето да изберете това, което да добави красота и емоция в първата ви брачна нощ. Каталогът на La Perla предлага проникновенна селекция  за прецизния избор на всяка дама, съгласно топ тенденциите и естетическите предпочитания.

В духа на младоженската хрониика, ето и мнението на някои от експертите в сватбената индустрия, за да представим  техните фаворити от колекцията! Открийте La Perla Home Collection, налична в магазин Gallerato.

Maison – като къща в бяло

Изборът на неутрален цвят, винаги е безпогрешният избор. Ще съвпадне със стайлинга на почти всяка спалня, давайки терен за екстравагантни и чувствени детайли или аксесоари. Доста време  прекарвате  в леглото, когато се ожените, а красивото легло го прави много по-специално.”

Ian Stuart, дизайнер на сватбени рокли

 

 

 

Venere – като Венера в нежно розово

Аз съм поразен от колекцията спално бельо на La Perla! Това със сигурност е оптималното в будоарната изтънченост! Изящно и луксозно, поднесено с отношение към фините детайли с материи от разглезващи коприна и сатен.

Louise Beukes,стилист в сватбени и лайфстал списания

 

 

 

 

 

Privilegio – като привилегия за смелите

За смелата двойка, която харесва  цветове с изявление, червеното е пословично секси, съблазнително и перфекто олицетворение на дръзките младоженци.”

Nova Reid, сватбен блогър