Съживяването на нов парфюм на Dior е събитие. Както за цялата Къща, така и за мен самия. Трябва да оживи и да очарова и мъжете, и жените. Трябва да има далечен обсег и щедро измерение със силен подпис. Знаех името му от самото начало. И то какво име! Кратко, живо, отворено към всички възможности! За да разкажа историята му, избрах да създам обгръщащо ухание, белязано от мекота и енергия. JOY by Dior е глътка свеж въздух, той е пътя, който изминаваш и който те отнася.Франсоа Демаши, Dior парфюмерист-творец

Още от създаването си, Dior се отдава на женското щастие. 20 години след лансирането на последния дамски парфюм, тази есен Парфюмерийната къща представя чисто ново ухание, в което чувство и аромат се преливат в свежа, упоителна, флорална и млечна прегръдка. Със сетивно присъствие JOY by Dior ухае на радост! Разстила се нежно по тялото като фино изработена коприна, потапяйки в гладко олфактивно усещане. Нищо не е рязко – всичко прелива и тече, излъчвайки магнетична сила. Опиянява сетивата и заинтригува като оригинална неразказана история, въплътила идеала на марката.

Парфюмеристът Франсоа Демаши изразява JOY by Dior с олфактивна интерпретация на светлината – множеството нюанси и безброй фасети водят до кристално ясна ароматна експресия. С наситеност на цветя и цитрусови плодове, в композицията тържествуват бергамот и мандарина, подчертани от алдехиди, които се сливат с роза и жасмин за вибрираща усмивка. Моментално се чувства и обгръщащата млечна топлина на кремообразно сандалово дърво, лек щрих на кедър и загатване на пачули. Изящна селекция от мускуси обгръщат в лека пудрена въздишка и оставят  чувствен подпис.

Следващ модерните кодове на новата иконична линия флакони Dior, дизайнът на JOY by Dior е прост и сияен. Женствеността му искри през брилянтното сребърно и сияйното розово, а ярка блестяща сребърна нишка се увива около капачката, като леко бижу, деликатно гравирано с името му.

Сияйната звезда в галактиката на Dior e актрисата Дженифър Лорънс – лице на JOY by Dior. Изключителна, темпераментна и винаги автентична, нейната шарена личност и естествено, чувствено излъчване, въплъщават усещането на радостта.