Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme и Pour Homme e въздействаща покана за любов и себеприемане от Gucci Beauty. Новият дует аромати празнува класическите Gucci Guilty парфюми, като  засилва най-ценните им съставки във вечно модерни ухания. Създадени от парфюмеристите Натали Гарсия-Чето и Куентин Биш, съдържат редки и скъпоценни съставки в интензивни и мощни концентрации.

Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme – флорален амбров аромат

Дамският  пулсира с освежаваща енергия и чар, подсилвайки характерните нотки на Gucci Guilty. Изискан акорд на глициния и плодове мандора се сливат безпроблемно с примамливия абсолют ванилия и зърна тонка, създавайки ухание, едновременно загадъчно и завладяващо. Акордът на роза и виолетка издигат аромата, като му придават елегантна чувственост и лъчезарна сияйност.

Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Homme – амбров кожен аромат

Мъжкият включва скъпоценно пачули – отличителната съставка на Gucci Guilty, с повишена концентрация за по-силно въздействие. Оригиналната есенция е подсилена с инфюзия на екстракт от ванилин, а добавянето на благородно масло от ирис създава топъл, обгръщащ аромат. Издигайки отличителната му природа, вълнуващият Ambrofix™, допълнен от опушени нотки на индийско орехче, засилва уханието до върховата му изразителност. Накрая базовите нотки на бензоин придават дълбочина и магнетизъм.

Новите флакони Gucci Guilty Elixir de Parfum са създадени, така че да са огледални в своята елегантна симетрия. Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme е с якрък виолетов нюанс, а Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Homme е в изискано зелено. И двата дизайна са завършени с логото на модната къща с буквата G и сребристи матирани капачки. Предлагат се в уникален размер от 60 мл., който отразява концентрираните аромати в тях.