В сърцето на колекцията L’Аutre Noir на Givenchy е черното, издигнато в нови висоти. То добавя елегантна мистерия на визията и подчертава устни и очи.

Le Rouge Sculpt е първото червило от Givenchy, което предлага цвят и контуриране с едно нанасяне. Съчетава два нюанса за скулптуриране и обем и устните блестят, очертани от по-тъмния цвят. Нюансът на контура е в тон с основния, обогатен с разкриващо се черно, взаимодействащо с него. Лимитираната серия представя 5 червила и има всички качества на гамата Le Rouge – кремообразна текстура за комфортен полуматов завършек, ултра концентрирани пигменти, осигуряващи дълготрайност, пчелен восък и хиалуронова киселина за изграждане на обем и овлажняване на устните.

 

Моливът за устни Lip Liner Noir Révélateur представя силата на черното с многобройни приложения – използвайте го като база или топ, за да засилите цвета. Променя формата на устните, подчертава очертанията им и помага за изграждането на обем. Нанесен като основа в съчетание с прозрачния Gloss Revelateur или Rouge Perfecto, черното постепенно взаимодейства с кожата и усилва естествения им цвят. С ултра блестяща формула глосът Gloss Noir Révélateur се свързва с кожата и пробужда естественото pH. Използван самостоятелно, придава обем, а съчетан с червило подчертава дълбочината на цвета и увеличава блясъка му.

Нови нюанси допълват емблематичното червило Le Rouge. Наситена с пигменти, кремообразната формула е с деликатен пудрен аромат на мимоза, касис и бензоин. Създава кадифена обвивка – пчелен восък дарява комфорт, а микросферите хиалуронова киселина придават обем и овлажняват устните.

Този сезон Noir Révélateurе идва под формата на руж – Blush Noir Révélateur и представя черна формула, която взаимодейства с pH на кожата, за да разкрие персонализиран розов нюанс за смел и романтичен резултат. Етерични масла с матиращи сили и силикон, се освобождават с нанасянето и придават комфорт. Леката, свежа и прахообразна текстура дарява скулите с цвят и естествен резултат.

В духа на колекцията е и Liner Vinyl Rosy Black. Четката на очната линия създава очертание с различна дебелина. Флуидната текстура позволява лесно нанасяне, а черния оттенък остава непроменен и блестящ. Блясъкът е резултат от силно светлинните перлени частици с множество розови и лилави отражения. Същите перлени частици осветяват и сенките Ombre Couture, засилвайки ефекта на кремообразния нюанс.