Съвсем скоро колекция EDEN на Pronovias ще направи своя дебют на подиума. Вдъхновена от  изгубения рай на девствената природа, артистичният директор на компанията – Алесандра Ринаудо, обръща поглед към  съществената красота, намираща се в природата, като ни пренася до спиращи дъха места, изпълнени с хармония и спокойствие. Дизайнерското решение на всеки един модел се характеризира с изчистена линия, ефектна кройка, иновативни материи и не на последно място, всяка рокля има уникални детайли, отразяващи любим пейзаж на Алесандра Ринаудо на земята.

Флуидност & движение носят елегантна простота

Вдъхновени от пустинните дюни и океанските вълни, новите спокойни силуети са изработени в течни материи като мек сатен, копринен шифон и ценна органза. Изкусните драперии извайват женското тяло и правят тези семпли рокли бляскави.

Boho Glam

Колекцията EDEN дава нова представа за бохо, където романтичните връзки са съчетани с неочаквани геометрични деколтета. Изкусното наслояване и красивите комбинации от богати материи се съчетават с изискани дизайнерски детайли, за да създадат бляскава интерпретация на така желаната бохо визия.

Моделите от тази иновативна и изящна колекция ще ви очакват още тази есен в бутик Bridal Fashion – официален представител за България на Pronovias