Narciso Rodriguezа for her  MUSC NOIR

 

“Стремя се да създавам парфюми,
които подчертават и разкриват жените,
без да трансформират тяхната същност.
Жената, за която си мислих,
докато създавах musc noir,  е уверена жена,
която се осмелява да поема рискове.”
Соня Констант, парфюмерист

 

Eмблематичният подпис със сърце от мускус на Narciso Rodriguez for her е обгърнат в мистерия и чувственост в новата версия на аромата MUSC NOIR eau de parfum. Сянката и светлината се търсят в бленд от мистерия, за да разкрият женствеността и да отдадат почит на вътрешна красота.

„Да работиш с мускус е мечтата на парфюмериста” – казва създателя на MUSC NOIR Соня Констант. Композицията на for her MUSC NOIR включва по-тъмен мускус с богата олфактивна дълбочина. Кожен велурен акорд трансформира мускусното сърце и подсилва греховното усещане на аромата за кожа върху кожа. Подчертано е с опияняващ хелиотроп, бял кедър и роза. Щрих сочна слива добавя светлина и хармония.

За пръв път иконичния флакон с графични линии на for her е изцяло прозрачен, а черна капачка загатва за по-тъмните фасети. Разкрива  мистерията вътре в него в най-чиста форма с енигматичен и прелъстителен розов оттенък.

Създадена преди 18 години, колекцията Narciso Rodriguez for her  е една модерна класика. Вдъхновена от жените, пресъздава интригуващата им природа. Още с появата на първия for her  започва нова глава в историята на ароматите, подписана  с трансформиращата сила на мускуса.  Narciso Rodriguez избира рядко мускусно олио в сърцето, което е не само пристрастяващо, но и изненадващо женствено и издръжливо със земните си, топли сили на съблазняване.