С безпрецедентна покривност и забележително фина текстура, фон дьо тенът Dior Forever осигурява 24-часово носене и цвят, който устоява на всичко – топлина, влажност, стрес и признаци на умора. Благодарение на двата си финиша – 24-часов матов ефект без оставяне на отпечатък и 24-часов хидратиращ блясък, той е адаптиран към нуждите на различните типове

кожа. Съставен от 86% база за грижа за кожата, обогатена с флорални екстракти, Dior Forever подобрява тена и е истински концентрат за по-красива кожа, ден след ден. Като добавим и гамата от 42 нюанса, всеки от които се предлага в 2 завършека, 100% от жените са открили своя идеален цвят.

FOREVER

Dior Forever предлага 24-часова перфектна грижа за матов тен без трансфериране и комфортна кожа през целия ден. Несъвършенствата са маскирани, а текстурата на кожата е незабавно подобрена. Технологията за контрол на мазнините, която комбинира 3 допълващи се пудри за абсорбиране на излишния себум с екстракт от шипка, който усъвършенства порите и позволява контролиран блясък и съвършен тен с всяко следващо нанасяне.

FOREVER SKIN GLOW

Фон дьо тенът осигурява 24-часова хидратация и блясък, който се запазва от сутрин до вечер. Лицето изглежда сияйно и гладко. И тъй като хидратираната кожа допринася за превъзходния тен, Dior Forever Skin Glow е удостоен с ефекта на „водно заключване“, който позволява да се поддържа оптимално количество вода в кожата, като ограничава изпарението, благодарение на подсилената бариерна функция. Осигурява и тройна защита срещу повехналия тен.

 

FOREVER SKIN CORRECT

За да усъвършенства ритуала на Dior Forever, Dior преоткрива емблематичния си дълготраен кремообразен коректор с висока покривност във версия с 96 % съставки от естествен произход, която вече не се трансферира. Новият Dior Forever Skin Correct осигурява на всяка жена нюанса, който естествено я подчертава. Предлага се в 30 тона, базирани на фон дьо тена Dior Forever, които се адаптират перфектно към всички подтонове на кожата и остават непокътнати през целия ден.

DIOR FOREVER GLOW VEIL & DIOR FOREVER VELVET VEIL

За да подготви тена за нанасяне на фон дьо тена и да осигури съвършенство, Питър Филипс е претворил и праймърите Dior Forever. Двата иновативни продукта се предлагат и в два варианта на покритие – матов и сияен.