Сватбеният костюм е най-важният атрибут за един младоженец. Той придава изтънченост, изисканост и неповторим блясък на мъжа в Големия ден. Италианците се отличават със специален темперамент, в който се преплитат бурни страсти и чувства, а сватбите им са ярки, цветни и неотразими. Точно така ще изглеждате и с дрехите от най-новата колекция „Ceremony“ на Desizo Monni Milano. В нея ще откриете няколко варианта на мъжки костюми за сватба, с които ще се чувствате удобно и ще блестите пред вашите гости. Кампанията “Време е!“ 2022 представя няколко визии с швейцарския модел Уилям и красивата булка Габриела, които Милано и Desizo Monni събира. Елегантната булчинска рокля е на Bridal Fashion, а кадър от впечетляващата фотосесия с двойката младоженци краси и корицата на сп. Булка.

The New Black Tie

За сватбения ден се изисква гардероб, който представлява висшата степен във формалното облекло – безупречна кройка и перфектно подбрания плат са съпроводени от стремеж към постигане на високо изискана естетичност. Този костюм е върхът на съвършената елегантност – блясък и стил в най-чистата им формула. The New Black Tie е символ на светския живот и лукса. Тайната се крие в елегантния силует и прецизната изработка до последния детайл, където нищо не е оставена на случайността.

The New White Tie

Всеки един детайл от визията е с изключително значение и е повече от задължителен. Една правилно завършена и безкомпромисна White Tie визия вдъхва нужната увереност за събитието, на което се изисква присъствие в подобен тип облекло.

Formal Light Suits

Този мъжки костюм за сватба ще ви накара да се чувствате точно толкова специално, колкото е и самият ден. Перфектният сватбен костюм подчертава силуета и засилва индивидуалността. Има луксозно излъчване, благодарение на висококачествения плат и е завършен с всички необходими детайли и аксесоари, които са „бижутата“ на младоженеца. С този модел от колекцията ще имате съвършен вид, който ще показва изтънчен стил и елегантност.

Symbols Ceremony

Продължението на колекция „Symbols“ е в колекция „Ceremony“. Благороднически маниери и изтънчен вкус са отличителните белези на един истински джентълмен. Неговата естествена среда е сред високото общество, където изисканите вечерни партита, VIP събития и елитни клубове му дават възможност да представи себе си по най-добрия начин. Той винаги се отличава със своето ексцентрично и в същото време безупречно облекло.