Колекция Пролет-Лято 2023 на Desizo Monni Milano разкрива няколко нови теми, отправяйки се към Далечния изток с неговия пълен блясък от лъскави, атрактивни и копринени материи, премесени с дизайнерки принтове и бродерии. Както всяка година, италианският бранд я предлага в лимитирано количество –  произвежда малко бройки, за да бъде клиента единствен и уникален на своето парти, специален повод или сватба. Колекцията вече ви очаква в магазините на марката.

Линията Desizo Monni Milano Ceremony е подходяща за всякакъв повод – от абитуриентски бал и сватбена церемония, до бизнес срещи и ежедневие. Може да откриете голямо разнообразие на артикули, изработени от най-висококачествени платове Made in Italy.

Дизайнът на церемониалните облекла излиза извън границите на стереотипната тържественост. Тази пролет марката представя много идеи за вашето събитие като принтирано велвет сако, съчетано с черен панталон и папионка или костюм в светло азурно синьо с жилетка от жакард с ламе ефект. Разбира се, Desizo Monni предлага решения и за страндартната церемония, която е задължителна за определено събитие като Black tie, White tie или редингот за още по-изискана визия.

Носенето на костюми в летните топли дни вече не е тежка задача! Иновативната тъкан Summer Edit с изключително фин грамаж, позволява на кожата да диша, охлаждайки тялото като междувременно запазва безупречната официална визия.

Пътят към цялостното използване на устойчиви и био материи ще бъде дълъг, но това е прогресът, към който се стреми глобалният моден свят. За пръв път Desizo Monni Milano развива своята линия Made in Nature в класически костюми, произведени от материи смес на вълна и влакна с ботанически произход.

Евгени Генчев или известното телевизионно лице “Ергенът’,’ презентира новата колекция на Desizo Monni в най-добрата светлина… Ще видим в кой костюм ще избере своята спътница този сезон.