Моделите на Demetrios са вдъхновени от любовта към смесването на романтичното с модерното. Всеки един дизайни въплъщава тази същност – аурата на съвременната мода, хармонично съчетана с вечната класика. В Сватбен салон ARETI – официален представител на марката у нас, ще откриете колекциите на дизайнера. Пищни материи, изискани детайли и ефирна елегантност играят централна роля във вдъхновението за този сезон.

Играейки си с разнообразие от класически силуети – от леки до по-значителни, колекцията включва от чисти и отворени деколтета до драматични високи, с невероятни детайли. Във фокуса още са зашеметяващите дантелени шарки, 3D детайлите, изящества от сатен, разнообразие от тюл във варианти от семпъл до искрящ с блясък и мъниста. Има рокли с прекрасни ръкави, които определено впечатляват.

Demetrios се фокусира върху създаването на единствените по рода си рокли с нова концепция. Моделите са с опции за персонализиране и са изключително изкушаващи. Комбинациите включват подвижни шлейфове и поли, ръкави, които могат да се прибавят или свалят, микс от съвпадащи стилово горни и долни части – възможностите са безкрайни. Така всяка булка може да добави специален дизайнерски щрих към роклята си, за да я направи наистина своя.

Звездната колекция от воали на марката ще ви очарова. Те могат да се съчетаят с най-различни рокли. Въпреки това, когато става дума за спираща дъха рокля, много булки обичат да имат перфектния воал!

Тази визия въплъщава всичко, което означава да си съвременна кралица. Буен, дантелен традиционен силует „Принцес“ се среща със съвременно и право деколте, за да създаде този истински булчински шедьовър. Вариантите на деколтето позволява да бъдете с презрамки или без презрамки.