Bridal Fashion – официален представител и агент за България на световноизвестните брандове – Pronovias, Vera Wang, Marchesa, Sherri Hill, Alyce Paris, Modeca и Milla Nova, отпразнува рожден ден със стилно парти с тема „Холивуд“ в чест на ВИП клиентите на фирмата.  Специален гост на събитието бе и мениджърът за източна Европа на Pronovias – най-големият производител на  булчински и официални рокли в света – Елена Левина, която долетя от Кипър.

Марката Pronovias e у нас от 15 години благодарение на Анелия Петкова и радва стилните дами в България. Pronovias е бранд с 65 годишна история, лидер на световния пазар, а роклите се отличават с модерна класика, елегантност и непреходен стил.Тоалетите се носят както на кралски приеми, така и на официални събития от различен характер. Те се изработват от най-луксозните материи и се предлагат на най-добрите цени в света в българското им представителство.

Гостите на партито  без изключение блестяха в тоалети Bridal Fashion, като по-голямата част от тях бяха на испанския бранд, а също и на Sherri Hill, Marchesa, Vera Wang. Дамите бяха приятно изненадани и от звездите с имената на всяка една от тях – комплимент от Анелия Петкова.

Събитието уважиха Иван Лечев, Стефан Вълдобрев, Деси Тенекеджиева и ТВ звездите – Филипа Огнянова (в Pronovias) и Ненчо Балабанов с красивата си съпруга – Катрин, която блестеше в два тоалета на сватбата си от Bridal Fashion.

Собственичката на Brain Storm Consult – Камелия Терзийска бе избрала прекрасна елегантна рокля в А-силует от микадо в цвят „черен хайвер“ от колекцията на Vera Wang, a Мирела Ненчова от SSG – холивудски стил от Marchesa.

Организаторът на събитието – Татяна Трайкова (Adora Events) грееше в рокля в цвят „циклама“ с корсетна конструкция и елегантен шлейф от Sherri Hill, a великолепните дами и носителки на титлата „Мисис България“– Елена Караколева и Йордана Димитрова – Pronovias.В тоалет в слънчево жълто на испанския гигант бе и бизнесдамата Силвия Павлова (Wooden Spoon), a Мисис Бургас – Вержиния Иванова, бе супер елегантна в midnight blue от Sherri Hill. Американският бранд бе избран и от бизнесдамите – Гергана Tашкова, Галина Димитрова (Desizo Monni), Искра Орешарова, актрисата и писател Жени Лечева.

За хубавото настроение се погрижиха Владо Димов, Ивелина Петрова, „Обичайните заподозрени“ заедно с Леон Петков. В празничните поздрави се включиха по-късно бизнесдамата Гергана Ташкова и поп певицата – Емануела.

Празничната торта, цялата обсипана с различни рокли бе от сладкарници „Неделя“. Аромат на събитието – Tuscan Feeling (LocherberМilano) от Gallerato.