„След продължителна употреба ще усетите кожата си по-…“ не е част от листовката на серума за лице и шия Beyond Gravity. С този продукт ще постигнеш видими реаултати веднага след нанасяне.

Модерната жена е…

… смела, дръзка, майка, кариеристка, домакиня. Тя е всичко, което пожелае. С една дума – модерната жена е активна. Стресът, динамиката и вредните външни фактори подлагат на изпитания здравето и добрия външен вид на кожата на лицето. Докато тя страда, белезите на повяхване стават все по-видими.

Серумът за лице и шия Beyond Gravity е създаден за жените (и мъжете), които се нуждаят от пълноценно и безкомпромисно решение срещу състаряването, отпечатъка на умората и стреса върху лицето и повяхването на кожата.

Перфектна синергия от 7 активни съставки

Продуктът съчетава в себе си богатството на природната аптека с опита на френски и немски лаборатории. Формулата на Beyond Gravity представлява перфектната синергия от седем прецизно комбинирани активни съставки. Сред тях са екстракт от стволови клетки на еделвайс, пчелно млечице и комбинация от пет вида хиалуронова киселина.

А най-хубавото от всичко? Не е нужно да изхабиш опаковка или две, за да се радваш на видими резултати. Beyond Gravity действа като истинска машина на времето, която връща часовника наобратно в момента, в който го нанесеш на лицето си.

Мигновен лифтинг ефект, озарена и гладка кожа и видимо anti-age действие са само част от ефектите веднага след като серума попие в кожата.

Превантивна

Копринената кожа започва да се превръща в мираж след 30-тата годишнина? Не и с Beyond Gravity.

С напредването на възрастта колагенът в кожата започва да се разгражда. Стареенето започва отвътре, а след това се отразява и отвън под формата на фини линии. В дългосрочен план продуктът повишава еластичността на кожата, ускорява синтеза на колаген и подпомага регенерацията на кожната клетка.

А коя дама не би искала да запази младежкия вид на кожата за по-дълго време?

Отличник и при най-тежките условия

Beyond Gravity е вдъхновен от магията на киното и екипа зад кадър. Скрити за обикновения зрител остават хората и дългите часове теренна работа, с характерните за снимачната площадка неудобства, динамика и стрес. Всичко това в комбинация с тежък грим, променливи метеорологични условия и умора оказва пряко влияние върху здравето на кожата.

Именно снимачната площадка е тестът за ефекта от употребата на Beyond Gravity. А екипът на една от водещите компании за специални ефекти в България – Файър Вижън SFX, му даде оценка „Отличен 6“.

Машината на времето вече е изобретена

Но не изглежда като онези от научнофантастичните филми. Тя е в шишенце с етикет Beyond Gravity.