Новият аромат Betty Barclay Happiness представя плодово-цветната композиция със сочна круша, сладко-кисел касис и пенлива ябълка. Сърцето му е оживен букет, излъчващ непринуденост чрез цветни и женствени нотки на нежна роза, сладък жасмин и чувствена ванилия. Финалните акорди със земен кехлибар и сладникав мускус, завършват композицията на ароматна радост от живота!

Създаден за жените, които следват собствения си път, без да се интересуват от очакванията на другите, Betty Barclay Happiness изразява радостта от това да бъдеш в мир със себе си.

Официалната му премиера бе в Atrium Sofia, а тема на събитието – естествено бе щастието!

Гостите се потопиха в розова атмосфера и бохо стил. Насладиха се на тематични коктейли, носещи имената на ароматите Betty Barclay и още куп приятни изненади.

 

Чаровната актриса Софи Маринкова, този път в ролята на водещ, провокира присъстващите да се запитат какво е всъщност щастието за тях, а пленителният глас на Виолина Доцева докосна всички.Емоциите от вечерта в чест на Betty Barclay Happiness поднесаха доза щастие за всеки, готов да се потопи в приключенията, които живота ни предоставя. И както Аника Лау, посланик на марката, казва „Живея според мотото „Мисли щастливо!“