Betty Barclay EVEN YOU – новото ароматно допълнение на марката, пресъздава чувството на щастие, когато сме такива каквито сме и вместо да се съобразяваме с мнението на околните, се доверяваме на собствения си глас. Обгръща с нотки на цитрусови плодове, сладък портокал и нероли от върха, за да даде уверен старт на деня и положителна енергия. Нюансите на свежа фрезия, прахообразен ирис и чувствена роза в сърцето добавят женственост. Основата се състои от балсамови тонка семена, топли нотки на кехлибар и бял мускус.

Аромат за автентичните и уверени жени, които остават верни на себе си и излъчват жизнерадост и сила, независимо от стандартите за красота или социалния натиск. Не е нужно да се адаптираме, променяме или подценяваме, за да угодим на другите! Ниска или висока, с извивки или стройна, блондинка или брюнетка, шумна или тиха – жената е перфектна точно такава, каквато е! А посланието, което Betty Barclay EVEN YOU изпраща е – „Ти си красива, когато си себе си!“.

Вече повече от 30 години, брандът Betty Barclay предлага с голям успех вдъхновяващи и многостранни аромати с обещания за качество. В момента марката е на 6-то място на немския парфюмериен пазар. Новият Betty Barclay EVEN YOU се вписва перфектно в продуктовото портфолио със своята вечна, женствено-флорална комбинация.