Концепцията на магазини Bed Bath & Table пренася стила на живот и разбирането за комфорт на нови висоти, граничещи с култ към дома. Портфолиото от брандове включва Versace Home, Sambonet, Villeroy & Boch, Sander, Vossen, Tommy Hilfiger Home, Issimo, elegante, White Boutique, Manterol, Sealy и Tempur. Третият магазин от веригата отвори врати в Sofia Ring Mall на етаж 0, а в него, както и в останалите столични обекти, ще откриете колекции с изящество на детайлите, които са с гаранция за световно качество и безукорен стил. Какво по-подходящо от това за сватбени подаръци?

Освен наложените премиум марки за банята, спалнята и масата, веригата открива нови хоризонти пред лукса с колекциите на Versace Home и Sambonet. Предложенията за баня са посветени на австрийската топ марка за текстил Vossen и серията Home на Tommy Hilfiger. Най-новите колекции на Villeroy & Boch, включително актуалния дизайн за Коледа 2018-та година вече блестят в изискан разкош на витрините. В продължение на категорията мода за маса ще останете запленени от изяществото на италианската марка Sambonet, включително с възможност за персонализиране на любимите прибори. Sander е още едно премиум предложение, което ще ви накара да се влюбите в изобилието на десени и пищността на цветове, познати само в романтичното богатство на Ренесанса.

Спалнята е специално място не само във всеки дом, но и за Bed Bath & Table, където любителите на разточителния разкош ще намерят усещане, по-фино от кадифе в немската марка за спално бельо elegante. За сънища, които вдъхновяват за покоряване на мечтите, магазинът представя най-доброто от световните лидери в Европа и САЩ –  Sealy и Tempur.