Bang & Olufsen обяви нова колекция с легендарното име в моторните спортове Ferrari. Колекцията подчертава изкусното използване на алуминий от страна на Bang & Olufsen и ознаменува споделената страст на двете марки за баланс, мощ и прецизност чрез пресъздаването на серии от слушалки и озвучителни тела: домашният говорител Beosound 2, слушалките Beoplay H95, слушалките тип „тапи“ Beoplay EX и портативната колонка Beosound Explore. Всички те са обединени от забележителните червени нюанси, които създават безпогрешна връзка с идентичността на марката Ferrari.

И двете марки са на върха на иновациите от повече от половин век. Bang & Olufsen оформя глобалната аудио-визуална сцена от 1925 г. от Struer, Дания, а Ferrari е явление в автомобилната индустрия от 1947 г. от Maranello, Италия. Над 150 години иновации от двете марки са вложени и усъвършенствани под формата на тези съвместни продукти.

Beosound 2 осигурява 360-градусово домашно аудио преживяване, което изпълва всяко пространство, в което е поставен. Неговият дизайн е достатъчно гъвкав, за да позволи позициониране на пода, масата или на лавица на стената. Освен това той лесно може да бъде местен от стая в стая. Активната RoomSense функция и вградените сензори за близост кореспондират с красотата на Beosound 2 с умни технологии, а висококачественият алуминиев конус, който огражда говорителя, предлага елегантна външност и върхова звукова акустика.

Във Ferrari Collection, Beosound 2 е анодиран във Factory 5 на Bang & Olufsen в Struer, за да пресъздаде дизайна на Ferrari в легендарното червено. Алуминиевото тяло е полирано, за да осигури блясък и да подобри богатството на червения оттенък. Иконичната емблема Ferrari е позиционирана под решетката, за да завърши това издание на продукта.

Beoplay H95 е флагманът при слушалките на Bang & Olufsen, който осигурява най-добри в класа звук и иновации. Специалните титаниеви говорители осигуряват по-мощен и ударен звук от всякога, а адаптивното активно шумопотискане позволява настройка само чрез завъртане на алуминиевия пръстен на наушника. Изпълнени с мека агнешка кожа и предлагащи 38 часа непрекъснато време за слушане, Beoplay H95 са направени да издържат.

 

Слушалките използват jet-black нюанса на Ferrari, който е вечна класика, с лазерно гравирани лога на Bang & Olufsen и кончето на Ferrari. Под наушниците решетките на титаниевите говорители са анодирани в богата червена окраска, специално избрана за тази колаборация.

Beosound Explore е портативна колонка, перфекта на използване навън. Със своя IP67 рейтинг, който я прави напълно устойчива на прах и вода, Beosound Explore е създадена да бъде носена навсякъде и по всяко време. С Bluetooth и бързо сдвояване музиката винаги е на един клик разстояние и може да свири цял ден, благодарение на времето за възпроизвеждане до 27 часа.

Сега Beosound Explore идва с лазерно гравирано конче на Ferrari и черен карабинер за страхотни приключения. Двуслойното тяло на колонката е анодирано в червено и черно, така че решетката мигновено изпъква на фона на тъмния фон.

Beoplay EX, най-мощните true wireless слушалки на Bang & Olufsen, предлагат активно шумопотискане, несравним звук и идват с кутийка за зареждане за до 20 часа слушане в движение. Шест микрофона и интелигентна технология за оформяне на гласа позволяват Beoplay EX да бъдат използвани и за работни разговори, и за наслада от музиката в еднаква степен.

Във Ferrari Collection дясната слушалка идва със забележително черно фолирано лого на емблемата на Ferrari, разположена под стъкло в иконичния червен цвят, изрязано и полирано за постигане на блясък, подобен на огледало.

Ferrari Collection е налична в B&O Mono store на бул. „Черни връх“ 53 в София и на www.beostores.bg, както и на www.bang-olufsen.com, в избрани Bang & Olufsen и Ferrari магазини и онлайн на www.store-ferrari.com.