Ada Sorrentino е вече в България, ексклузивно в Bridal Fashion. Фирмата съществува от 25 години и е специализирана в производство на качествени тоалети с прецизна изработка, в бутикови лимитирани бройки. Използват се технологии, надхвърлили стандартите за качество с много ръчна допълнителна обработка, характерни за италианския дизайн. Новата колекция Пролет/Лято 2024 се отличава със свежи цветове – аква, парижко синьо, маслинено зелено, екрю, пясъчно и розов корал.

Актуални са флоралните принтове като лалета, миниатюрни рози и преливащи нюанси в цветовете на тиренско море. Материите са естествен лен, често допълнително покрит с нежен филм от прозрачни пайети, което минимизира мачкаемостта на материята, естествена коприна в чист състав или съчетана с вискоза и памук, естествен памук, микадо с копринен състав.

Акцент са фините памучни декорации на цветя или бродeрии с копринени конци. Впечатление прави и вътрешната обработка на детайлите. Ръбовете са покрити със сатенени ленти в контрастен, подходящ цвят, а платките са специално оформени. Тоалетите могат да бъдат поръчвани по индивидуални размери и изработени до 2-3 седмици във фабриката на Ada Sorrentino в историческия Помпей.

Голяма част от тази колекция бе представена на организиран в Bridal Fashion мастър клас по стил и елегантност с дрес код – smart casual от бизнесдами от клуб „Великолепната жена“. Предварително подготвени с професионален грим и прически, те елегантно дефилираха по червения килим в бутика, овладели техниките на един от курсовете на академията – „походка и осанка“, от важно значение за всяка стилна женa. Получиха и подаръци и от луксозния бутик за парфюми и козметика – Delirium.

Кетъринг – Porto Maltese, Moet&Chandon

Фото: Илиан Методиев за Hilife