2023 година бележи две десетилетия от създаването на for her – аромат с уникална привлекателност, чийто почитатели продължават да се увеличават. Разпознаваем и неподражаем, той е модерна класика и икона в света на парфюмерията. Замислен от Narciso Rodriguez като почит към грацията и елегантността, разказва историята на вечната женственост. От самата същност на аромата до лака на флакона и формата на капачката, дизайнерът участва лично в създаването му.

Известен със своя архитектурен подпис в модата, Нарцисо Родригес е сред имената на най-известните американски дизайнери днес. Работата му е вдъхновена от жените и тяхната красота, грация и сила. Творецът пренася тази визия в аромата for her с уникална естетика за вечна елегантност и чистота, променяйки революционно съвременната парфюмерия.

Историята на for her започва с мускуса. Нарцисо Родригес получава флаконче с рядко египетско мускусно масло, което се превръща в негов ароматен автограф, носен като талисман. Запленен от уникалната му изразителна сила и способността да отразява и разкрива природата на своя притежател, той споделя рядкото мускусно масло с прочутите парфюмеристи Кристин Нагел и Франсис Куркджиан.

Скъпоценната съставка се превръща в основата на аромат, който определя изцяло нова олфактивна територия. С отличително сърце на фина нотка модерен бял мускус, for her сияе с флорални акорди от портокалов цвят и османтус, мек амбър и осезаеми дървесни нотки в изискан синтез. Модерна, прозрачна версия на шипровия аромат, предопределен да се превърне в класика. Флаконът също разчупва правилата на индустрията – правоъгълник, окачен в полупрозрачно стъкло, като бутилка в бутилка, с черен вътрешен лак. С перфекционизъм и страст, дизайнерът реализира визията му.

Създаването на for her се превръща и в начало на цяла колекция, варираща от тоалетни и парфюмни води, които подчертават различията на аспектите на мускуса – PURE MUSC, MUSC NOIR и MUSC NOIR ROSE.

20-ата годишнина на for her не само празнува раждането на аромата, но и пътуването, което Нарцисо Родригес предприема, за да създаде еликсир, уловящ същността на женствеността и превърнал се във вечна класика. Пускането на пазара на for her forever е е най-новото допълнение към ослепителната гама в чест на юбилея.

Емблематичният мускус на narciso rodriguez блести с нова светлина в композицията for her forever. Франджипани и гардения се смесват с тубероза и жасмин, за да създадат букет от сияйни бели цветя, преплетени с кремообразен цвят османтус и завършек от мекотата на дървесно пачули.