01Dior

През 1947 г. Мосю Диор облича усмивките на жените в истинско червено с червилото Rouge Dior и то се превръща в икона! С годините не спира да се модернизира и днес Dior представя нова цветна революция и абсолютна иновация – формулата на Rouge Dior включва уникална комбинация от съставки „грижа за устните“, които доставят оптимален комфорт и дълготраѝност, със сатенен или матов финиш. Концентрацията от натурално хидратиращо масло от манго, изпълващи сфери хиалуронова киселина, ревитализиращи и придаващи обем съставки,осигуряват 16 часа комфорт.
Новите Rouge Dior представят 5 цветни фамилии с нежни или по-класически нюанси, отличаващи се с технологията Shade Perfect Compleх – двойка от експертни пигменти, приспособени нюанс по нюанс за подсилване ефекта на всеки цвят. Четири култови номера в колекцията са вибриращи и силни: 999 Matte – легендарното червено, 080 Red Smiles – страстно коралово, 047 Miss – красиво розово и 060 Premiere – естествен нюд, за да оставят своя печат в света на Couture и в цветната история на Dior.
За перфектна хармония идват и по 4 нови предложения от Rouge Dior Brilliant и молива за устни Dior Contour – ликуващо мандариново, розово дърво, пламтящо червено или променливо розово, за да облекат устните в обещания манифест. Вдъхновени от новия свят на иконичното червило се лансират и 4 забавни цвята лак за нокти.