Икона върху кожата на жените, фон дьо тенът с матов или сияен завършек Dior Forever доставя основна грижа с формулата си, обогатена с флорални екстракти, персонален цвят и 24-часова издръжливост. Новото попълнение в линията за безупречен тен е още по-безтегловният Dior Forever Natural Nude, композиран от 96% съставки с естествен произход.

Красотата и силата на цветята винаги е вдъхновявала най-красивите творения на Къщата и Dior влива във формулите си селекция от най-добрите съставки. Екстракт от трицветна теменуга е в сърцето на ритуала Dior Forever – спомага за хидратацията и прави тена гладък и сияен.

“След жените, цветята са най-прелестните създания.“

Кристиан Диор

 Dior Forever Natural Nude

Със свежа и флуидна текстура с инфузия над 50% вода, леката като перце формула надскача представите за безтегловност и естествено усъвършенстване. Концентрат на дълготрайност и флорална грижа, тя комбинира трицветната теменуга с екстракт от латинка, хибискус и шипка. Подходящ за всеки тип кожа, Dior Forever Natural Nude предлага съвършенство на жената, която мечтае за красив и сияен тен.

Dior Forever Skin Veil SPF 20

Новата база за грим е с 24-часова издръжливост и хидратация. Предлага корекция, защита и озаряване в една стъпка. Доставя дълготрайно съвършенство, а безтегловната кремообразна текстура коригира, изглажда, изравнява и озарява тена за безупречна кожа цял ден. Формулата е обогатена с озаряващи олиа, които разкриват естественото сияение на лицето. Освен това удължава трайността на грима и прави тена по-красив и равномерен.

Dior Forever Cushion Powder Ultra-Fine Skin Fresh Loose 

Това е първата прахообразна пудра, която фиксира грима и дава на тена деликатен и кадифен завършек без пудрен ефект. Със свежа и копринена текстура работи в хармония с цвета на кожата, за да постигне равномерен, матиран и естествен тен във всяка ситуация.

Dior Forever Perfect Fix

Този нов всичко-в-едно фиксиращ спрей е финалната стъпка в ритуала. С тройно действие, на мига фиксира, хидратира и ободрява кожата. Тя е мека, свежа и овлажнена, а гримът през целия ден остава безупречен, не се събира в линиите на лицето и не променя цвета си. Спреят е немазен и нелепкав – може да го ползвате по всяко време за повече комфорт.