Подарете си магията да кажете „Да“ на фона на песните на горските птици. Може да го направите в Хотел Ястребец Уелнес и СПА в Боровец, който гостоприемно ви кани да се насладите на специалния ден в стилна и уютна обстановка, сред свежестта на красивата борова гора на Рила планина. Само на час път от София, първокласният комплекс предлага вълшебни сватбени изживявания. И още – можете да разчитате на екипа му да подготви, организира и превърне този красив ваш ден в изключително щастлив празник.

Как ви звучи сватбена церемония на открито сред вековните дървета на естествен парк? Изпълнен с приказни кътчета и живописни пътеки, непосредствено до хотела, паркът е най-предпочитаното място от младоженците за организиране на приказен изнесен ритуал сред магията на гората. А какво ще кажете да изречете брачната си клетва под открито небе на просторната тераса с гледка към зелената борова гора, заобиколени от празнична украса, нежна музика, първокласен кетъринг, чаши шампанско и любимите ви хора?

За сватбения обяд или вечеря в Ястребец има различни варианти в зависимост от поканените гости. Хотелът разполага с външна закрита шатра за големи и шумни празненства, която събира до 250 госта. А ла карт ресторантът е със 140 места, а терасата към него със 100. На втория етаж хотелът предлага ресторант за по-малки сватби с гости до 50 човека. Което и място да изберете за сватбената вечеря, добре е да знаете, че всички те са с пленителна гледка към планината.

 

Кулинарният подпис на Шеф Любомир Тодоров е другото нещо, което със сигурност ще очарова вас и близките ви – отличава се със собствен стил и най-модерни техники. Шеф Тодоров избира най-добрите сезонни продукти от малки родни ферми, а ястията му са комбинация от българска и други европейски традиционни кухни. За новия сватбен сезон е подготвил разнообразни предложения, като кувертите започват от 80 лв. на човек. По желание може да направи и индивидуално меню, според предпочитанията на младоженците.

Хотелът предоставя, като комплимент към младоженците пиано бар и нощен клуб, където партито може да продължи с празнично настроение и танци до зори.

Изживяването в СПА центъра е уникално! Разнообразието от масажи и терапии, с които гостите могат да се освободят от стреса преди сватбения ден и да възстановят силите си след големия празник са повече от изкушаващи.

В Ястребец, освен че предлагат пълно съдействие и цялостна организация на тържеството, определено знаят и как да глезят младоженците си – можем да споменем предварително малка част от подаръците, които правят: предварителната дегустация на избраното меню, ритуална сватбена погача и романтична закуска в леглото, а най-специалният подарък остава изненада.