Луксозни свещи WoodWick вдъхновяват модерната жена със завладяващи естествени аромати, които въздействат на сетивата, добавяйки личен почерк към интериора и усещането за дом.  Естественият дървен фитил създава атмосфера на уют със звук, подобен на пращящ огън и изпълва пространството с автентични ухания.  Колекциите свещи на марката са част от портфолиото на мултибранд магазина Bed Bath & Table.

 „WoodWick е избор за хората, които знаят какво искат и как да го постигнат. Държат на премиум усещане, дори в най-малкия детайл у дома. За това и брандът намери естествено място сред предложенията ни, давайки на клиентите ни усещане за уют, различно от всичко, което са пробвали до сега.“ – споделя Юлия Спасова, собственик на магазини Bed Bath & Table.

В сърцето на всяка ароматна свещ WoodWick е поставен дървен фитил – истинска иновация, патентована през 2011 г. Веднъж запален, той създава усещането за огън с меките отблясъци на играещите пламъчета и специфичния звук на пукащо дърво, напомнящ камина у дома. Този ексклузивен дизайн, носи и други предимства като по-висок пламък, бързо разнасяне на парфюма на свещта и по-добро сияние.

Всяко благоухание е селектирано и съставено от внимателно избрани аромати, които да завършат цялостното усещане в ансамбъл от парфюми. Пламъкът на свещите създава широко восъчно огледало, за да позволи на уханието да изпълни стаята естествено с автентичен, подчертаващ аромат.

За WoodWick изкуството на идеалната свещ не е само в съдържанието. Изваяните форми на съдовете са следващата стъпка, която откроява колекциите в различните размери. От иконичните стъкленици, наподобяващи пясъчен часовник, до ексклузивния дизайн на елипсовидните Hearthwick и керамиката, те са  красиви шедьоври, за да създадат уникална атмосфера в дома.

Един от най-популярните продукти в портфолиото на марката е колекцията свещи Trilogy. Те обединяват в една стъкленица комбинация от няколко парфюма, за да пресъздадат наистина уникална атмосфера и артистично съчетание на благоухания.

Парфюмът е в основата на всяка една свещ, а в WoodWick се използват само качествени премиум аромати, професионално изработени, с обособени топ нотки и комплексни средни тонове. Ще различите наситените нюанси и уникалния характер както при незапалена свещ, така и след като пламъкът започне да разтапя восъка и да изпълва помещението с интензивен аромат. Жанровете аромати са вдъхновение от плодове, билки, водни нюанси, цветя, дърво, вкусна храна и подправки.

Колекциите свещи WoodWick ще намерите в магазини Bed Bath & Table в Sofia Ring Mall, Paradise Mall и ул. Пирин 56.