Символ на безкрайна любов & цялост

Пауновата тема на сватбата често е идентична с лилавия цвят, толкова любим на младоженците при декорацията. Пурпурният също е красив цвят и може да допринесе за красотата на празника. Ако все още търсите идея за тема на вашето тържество, която би направила атмосферата приказна, смело изберете пауните – едни от най-красивите птици, които са символ на царственост и величие, на безкрайна любов и цялост. Задължителното съчетание на цветове при тази тема са комбинациите на лилаво, пурпурно, златисто, зелено и синьо.

С вдъхновение от красотата на божествената птица, Анна Стефанова и нейната работилница за ръчно изработени неща Handmade by Anna превъплащава  пъстрите й цветове върху поканата с радостна вест и многообразните й сватбени хартиени артикули – благодарствени картички, гирлянди, кутии и т.н., както и уникални свещи, бурканчета с мед и бутилки.

Изработени от дизайнерска хартия, нейните стилни предложения за сватбени покани, няма да останат незабелязани и ще превърнат вашия празник в неповторим, със собствен почерк. Заедно с гостите, ще отпразнувате любовта си в най-романтичния и уютен сезон – есента. А дали ще изберете тема на сватбата – „Пауни“ или мечтаете за нещо друго, споделете с Анна и вдъхновението й ще роди забележителни творения, създадени специално за вас.

Ръчно изработените шоколадови бонбони на Handmade Chocolates by Anna са отличен избор при изискан повод – например, да поднесете кутия-покана на кумовете. Млечен шоколад с бадемов марципан, шоколадови люспи от натурален шоколад, бял или натурален шоколад с пълнеж от изсушен плодове, трюфели и пралини с различни пълнежи и поръски и много други – изборът е ваш. Вкусовете им са изтънчени и впечатляващи, а акцентът е щипката любов във всяка кутия.