Като блестяща сватбена рокля, Elie Saab Le Parfum In White поднася бял букет за специални моменти. Новото ароматно творение на дизайнера е с вдъхновение от булките и ги облича в абсолютна женственост.

Една сияйна симфония

За да направи моментите в бяло още по-запомнящи се, Elie Saab претворява ароматния си подпис с акорд портокалов цвят и пачули, в модерен флорален шипров и леко плодов аромат – не толкова невинен, колкото изглежда. В композицията се включват есенция на италианска зелена мандарина, пъпка от касис и перлена круша. В сърцето на Le Parfum In White сияе женствен бял букет. Той съчетава плътската невинност на абсолю жасмин самбак и портокалов цвят със свежия аромат на божур, слънчев иланг иланг и ванилия.

Емблематичният флакон на Le Parfum Elie Saab e коронован с бяла капачка, а елегантна златна линия обгражда шията му. Като воал, носен от бриз, златният подпис добавя изискана нотка.

Ще кажете „Да!“ на тази сияйна бяла симфония.

Булчинските рокли на Elie Saab в Колекция 2018 се отличават с познатите меки флорални бродерии, сложни фигурални украси, воали и метални нишки за фин блясък. Дизайнерът преразглежда класическия силует и оставя модерен подпис.