21-вият Виенски бал в София под патронажа на кмета на София – Йорданка Фандъкова и кмета на Виена – д-р Михаил Лудвиг, се проведе в балната зала на хотел „Балкан“. Австрийският посланик Н.Пр. г-жа Андреа Вике и съпруът й Венцислав Вике посрещнаха над 300 стилни гости. Средствата, събрани от благотворителния търг на събитието са 18 920 лв. и ще бъдат дарени на Университетската болница за активно лечение по ортопедия в София, кaкто и на украинските деца.

 

Едни от най-стилните гости отново бяха избрали тоалети от Bridal Fashion, смокинги и фракове от Desizo Monni Milano и бижута от SSG.

Бизнесдамата Гергана Ташкова бе в извайващ тялото тоалет в тъмно синьо с кристали в smokey grey на испанския бранд Pronovias, съчетан с бижута от SSG – корона с диаманти и перли „Акоя“, както и пръстен в същия стил.

Гергана Ташкова заедно със съпруга си Пламен Ташков закупиха позлатени чаши от тежко сребро на бижутерската къща, предоставени от нейната собственичка Мирела Ненчова.

Елена Караколева – Мисис България и Модна Икона 2022 блестеше в уникална рокля на Sherri Hill Haute Couture в цвят – розов кварц в асиметрична линия и шлейф с ръчно нашити кристали в диамантен цвят.

Собственичката на Desizo Monni – Галя Димитрова сияеше в бална рокля на Alyce Paris в стил „Принцеса“ в цвят Icy Blue. Елегантен тоалет от същия бранд в изумрудено зелено беше избрала и Анелия Петкова от Bridal Fashion, комбиниран с бижута с изумруди в съчетание с жълти и бели диаманти от SSG.

С царствен тоалет от златиста френска дантела на Marchesa for Pronovias бе Мисис България и собственик на академията за личен стил и етикет „Великолепната Жена“ – Йордана Димитрова.

Pronovias избра и бизнесдамата Кристина Лазарова – една стилна рокля в морско синьо с ефектен гръб от кристални акценти.

Бизнесдамата Зорница Атанасова бе в модел със силует „Русалка“ от копринено кадифе в цвят светло златисто, с фина флорална бродерия от кристали на американския бранд Sherri Hill.

Снимки: ХАЙЛАЙФ и архив Bridal Fashion