Услугите на СПА Деметра включват богато меню от процедури за красота и отслабване. Фокусираме се върху СПА терапиите за лице.  Тук ще намерите всичко, от което се нуждае кожата на вашето лице, спрямо индивидуалните потребности – почистващи и хидратиращи терапи, последно поколение апаратура. Направете най-доброто за лицето си чрез вълшебните SPA процедури и терапии. Посетете козметичният салон и запазете час за безплатна диагностика!

За да отговори на все по-нарастващите нужди и изисквания на своите клиенти, СПА Деметра избира най-доброто от световно известни козметични марки и апаратури. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA центъра, преминали курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в СПА Деметра ще ви посрещнат изключително любезно, с компетентна консултация за състоянието на вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия – вашата лична рецепта за красота.

СПА Деметра бе домакин на представянето на NINANY Cosmetics – иновативна марка, съчетала природа и наука във функционални anti-age формули на продуктите, щадящи както кожата, така и околната среда. Създадена е от д-р Нина Анчева, инженер-химик, доктор на химичните науки (PhD) с над 30 годишен опит у нас и в Италия, в научните изследвания в областта на фармацевтичната химия и приложната биохимия.

Линията включва серуми, дневна и нощна грижа, крем за околоочния контур, СС крем и ексфолиант. Вдъхновени от природата, създадени от науката, направени с любов, продуктите имат изключителна сила и са подходящи дори за най-чувствителните кожи. Отличават се с високо съдържание на ценни природни и биотехнологични вещества, като растителни стволови клетки, ДНК, натурални и „ботокс-подобни“ пептиди, стабилизиран витамин С, натурален витамин Е, хиалуронова киселина с различни молекулни тегла, липоева киселина, коензим Q10, серамиди, ензимни хидролизати и много други стандартизирани екстракти, способни да действат в по-дълбоките слоеве на кожата. Те принадлежат към групата на т.нар. козмецевтични продукти и използват стандартизирани активни съставки с висока концентрация и с научно доказан ефект. Формулирани и произведена в Италия, в сътрудничество с Фармацевтичния факултет на Университета в гр. Триест, гарантират максимално качество и ефективност в anti-age грижата. Може да откриете NINANY Cosmetics в СПА Деметра и да получите консултация за най-подходящия продукт за вашата кожа – всичко, от което се нуждаете за регенериране, хидратиране, подхранване и защита.