Тя е дизайнер с международно признание, а булчинските и официални тоалети, които прави се радват на успех по всички краища на света. Създала своята марка Romantika Fashion преди повече от 30 години, продължава да работи със същия устрем, страст и вдъхновение. Най-голямото й щастие е приемствеността! По стъпките й на талантлив дизайнер я следва нейната дъщеря Доротея Борисова, завършила престижната Академия за мода в Милано. Вече няколко години тя изработва абитуриентските колекции на бранда, увенчани с небивал успех.

Творенията Висша мода на София Борисова са носени на червения килим в Монако, Кан, Лос Анджелис, наградите “Оскар” и BAFTA London. Два модела с подписа на дизайнерката впечатляват с изящната си красота и гостите на коронацията на Чарлз III. Дизайнерката е изправяла на крака и най-голямата зала в централата на ЮНЕСКО в Париж, където 1200 гости я аплодират за представянето на колекцията й. Постиженията в модата са толкова много, че отдавна е спряла да ги брои. Наричат я Кралицата на сватбените рокли у нас, а сред многобройните й клиенти са известни личности от артистичните и бизнес среди, за които създава специални модели.

В Romantika Fashion всяка бъдеща булка ще открие богато разнообразие от предложения за Големия ден. От авторските колекции Висша мода на София Борисова – Love in Florence, White Angels и Nature’s Touch, създадени от естествени материи и с нежни силуети до колекции булчински рокли на известни марки от цял свят.

За този сезон ви представяме част от колекция AmaMi с полъх на италианска нео романтика и много блясък. Роклите са изработени от невероятни и скъпи дантели с 3D ефект, изящен сатен или копринено микадо. Нашити са ръчно с кристали, мъниста и естествени пера. Нежни, ефирни, въздушни или дръзки, моделите ще очароват модерната градска принцеса. Разгледайте повече модели тук: https://romantika-fashion.com/product-category/svatbeni-rokli/royaldi-couture/