Винаги в крак с новите тенденции, СПА ДЕМЕТРА предлага иновативна терапия, която ефективно отстранява целулита във всички стадии и моделира контурите на тялото. Видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан, отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточен целулит, подобрява общото състояние на организма. Този метод разпознава целулита и го отстранява дори и в напреднал стадий (фиброзен целулит). За максимален ефект aпарата добре се комбинира с антицелулитен масажтерапия Гипс Клин или Криолиполиза.

Това е клинично тестван, неинвазивен начин за лечение, изискващо само 48 часа интервал между процедурите. Клиентите могат да правят повече от една терапия седмично, за да постигнат по-бързи резултати.

За разлика от останалите апаратни методи за моделиране на тялото, при които действа кавитационна вълна, ултразвук или инжекционно въвеждане на различни антицелулитни продукти, този е изцяло физическо третиране, точно поради тази причина има и толкова малко противопоказания, което автоматично го превръща в подходящ за всеки.

Лимфодренажът изцяло пречиства организма от токсините и подобрява тонуса на тялото, затова трябва да бъде част от живота на всеки. Пречистването на тялото, освен лечение е и превенция.

Помощник още и в борбата с тежестта в краката. Ако някога сте имали усещането за тежки и уморени крака, усещате си глезените подути и стъпалата напрегнати, това е резултат от неефективна кръвна и лимфна циркулация в крайниците. Технологията реактивира циркулацията и стимулира лимфната система. Премахва тежестта в краката по бърз и ефективен начин.