Винаги в крак с новите тенденции, СПА ДЕМЕТРА предлага иновативна Ендосферна терапия, която ефективно отстранява целулита във всички стадии и моделира контурите на тялото. Видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан, отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточен целулит, подобрява общото състояние на организма. Този метод разпознава целулита и го отстранява дори и в напреднал стадий (фиброзен целулит). За максимален ефект aпарата добре се комбинира с: антицелулитен масажтерапия Гипс Клин или Криолиполиза.

Ендосферата е клинично тестван, неинвазивен начин за лечение, изискващо само 48 часа интервал между процедурите. Клиентите могат да правят повече от 1 ендосферна терапия седмично, за да постигнат по бързи резултати.

За разлика от останалите апаратни методи за моделиране на тялото, при които действа кавитационна вълна,ултразвук или инжекционно въвеждане на различни антицелулитни продукти,  Ендосфера е изцяло  физическо третиране, точно поради тази причина има и толкова малко противопоказания,което автоматично я превръща в подходяща за всеки.

Лимфодренажът, който се извършва е изцяло пречистване на организма от токсините и подобряване тонуса на тялото,за това трябва да бъде част от живота на всеки. Пречистването на тялото е освен лечение е и превенция.

Помощник още и в борбата с тежестта в краката. Ако някога сте имали усещането за тежки и уморени крака, усещате си глезените подути и стъпалата напрегнати, това е резултат от неефективна кръвна и лимфна циркулация в крайниците. Ендосферната технология реактивира циркулацията и стимулира лимфната система. Премахва тежестта в краката по бърз и ефективен начин.

МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА ЗА АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ, ЧРЕЗ НИСКОЧЕСТОТНИ ИМПУЛСНИ ТОКОВЕ. ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА АПАРАТА СА – https://youtu.be/nbuKM3A9lnQ